REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: ram sorunu acil yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ram sorunu acil yardım

arkadaşlar bende msı anakart üzerinde takılı DDR2-667U 1 GB ram vardı gittim bu remin aynısını bir tane daha aldım taktım fakat ikisini bir arada takınca pc açılmıyor ama her ikisinide tek tek denedim tek olarak taktığımda çalışıyor yani ram arızalı değil ve neden olabilir
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cip setleri aynımı ikisininde??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cip setleri aynımı ikisininde??
    o ne anlayamadım

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anakart ta kaç slot var.

4 slotsa baştaki ve sondakilere tak

deniyerek bak tipik bir sorun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    anakart ta kaç slot var.

4 slotsa baştaki ve sondakilere tak

deniyerek bak tipik bir sorun
    anakartta 2 slot var ram için yer değiştirerekte denedim sonuç aynı.
    fakat bios pilini çıkartım pc'yi açıp açıkken cmosclr'yi çıkartıp tekrar açtığım zaman açılıyor fakat pc'yi kapatıp tekrar açtımmı aynı oluyor açılmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaş aynı remden demisin fakat remın aynı marka olması ve önemli olan o remlerin üzerindeki muhtemelen 4 adet kare seklinde siyah düzenekler görecen onlar cip setlerdir vede her iki remin markası vede kulanılan cip seti aynı olmalıdır yeni aldığın remin cip setide eskisinin aynısıysa sorun olmaması lazım degılse remler stabil calışmaz sorun yaratır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaş aynı remden demisin fakat remın aynı marka olması ve önemli olan o remlerin üzerindeki muhtemelen 4 adet kare seklinde siyah düzenekler görecen onlar cip setlerdir vede her iki remin markası vede kulanılan cip seti aynı olmalıdır yeni aldığın remin cip setide eskisinin aynısıysa sorun olmaması lazım degılse remler stabil calışmaz sorun yaratır
    ram'leri yan yana koyduğum zaman etiket ve diğer her şey aynı yani ikiside 667u ve her ikisindede DDR2-667U 1GB yazıyor ve her ikisindede 4 tane sağda 4 tane solda entegreğe benzer siyah parçalar var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o parcaların üzerinde ne yaziyor aynımı hepsi bak bakalım:49:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri