REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: TDW DM maxvar - özel backup.CCcam-2.0.8 & Gbox 17.03.2008

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arrow 130 TDW DM maxvar - özel backup.CCcam-2.0.8 & Gbox 17.03.2008

TDW DM500 MAXVAR Image [16.03.2008]
    Merak Edenler İÇin Skinde Yüklenmiştir....

Resim SupersatForum Tarafından Boyutlandırıldı. Original Resim Boyutu Görmek İçin Tıklayınız. Şu andaki resim boyutu 720x576 and weights 31KB.

TDW DM500 maxvar Image 16.03.2008

----------------------------------------------------------------------------
    - CVS 15.03.2008
    - Enigma 15.03.2008 (tdw-mod)
    - Busybox 13.03.2008
    - Web Interface 6.0.4-Expert

Dügmeler
    ---------------
    - Blau (mavi) = EMUMANAGER
    - Gelb (sari) = Plugins
    - Audio = Audio
    - Audio Dügmesi Timeshif icin ayarlanabilir. Timeshift Ayarlarinda Kanca koyulmasi lazim.
    - Text = Videotext
    - Rot (kirmizi) = EPG listesi aktiv kanal icin.
    - Rot (kirmizi) Doppelklick = EPG styl Menüsü

TDW OSD Menüsü
    ------------------------

Resim SupersatForum Tarafından Boyutlandırıldı. Original Resim Boyutu Görmek İçin Tıklayınız. Şu andaki resim boyutu 720x576 and weights 10KB.
    Resim SupersatForum Tarafından Boyutlandırıldı. Original Resim Boyutu Görmek İçin Tıklayınız. Şu andaki resim boyutu 720x576 and weights 12KB.
    - SNR/AGC/BER/FEC ve dB Info Skinde ac/kapat
    - FRQ/POL/SRATE/FEC/ORB/INV/
    - Saatde Saniye göstergesi ac kapat
    - Videoformat göstergesi
    - Provider göstergesi
    - Tarih format secenegi kendin ayarla
    - Aktiv EMU/Crypt göstergesi. Biss ve Dreamcrypt inkl.
    - Ecm secenegi Sebeke veyahut Emu
    Experten ECM Info
    ECM CaID, CaPID, provider, pid, CW
    Decode Card, EMU, Network
    Decode icons
    - DynDNS adres göstergesi komple veya sade isim ac/kapat
    - Infobar ac/kapat

Enigmanin OSD Menüsüne yeni ekelntiler yapildi.
    Picon, Infobar Posisyonu ve Arkaresimler ayarlama imkani eklendi.

Resim SupersatForum Tarafından Boyutlandırıldı. Original Resim Boyutu Görmek İçin Tıklayınız. Şu andaki resim boyutu 720x576 and weights 11KB.

A/V Ayarlaina yeni Dügme eklendi Ses Lisan Yönetimi

Resim SupersatForum Tarafından Boyutlandırıldı. Original Resim Boyutu Görmek İçin Tıklayınız. Şu andaki resim boyutu 720x576 and weights 11KB.
    Resim SupersatForum Tarafından Boyutlandırıldı. Original Resim Boyutu Görmek İçin Tıklayınız. Şu andaki resim boyutu 720x576 and weights 8KB.

TDW EMUMANAGER
    --------------------------

Blau (mavi) Emuyu Restartla
    Rot (kirmizi) Eklentiler Menüsü
    Grün (yesil) Emu Aktivlesdirme
    Gelb (sari) Extralar
    1 Pluginler

Addoninstall
    Local/Yerel,
    Internet ve
    Uninstall
    Emu, Plugin, Lisan ve diger Özellikleri Internet üzeri TDW Serverinden indirip ve yükleyebilirsiniz.
    Elimizden geldigi kadar güncel tutmaya calisacagiz.

Emumanager/Ekstralar/Basit Emu Extralari
    Enble/Disable Crardserver
    Enble/Disable Cardspider
    Enble/Disable Betad
    Enble/Disable Netpilot
    Enble/Disable CamXServer
    Enble/Disable cs2gb (sade cs2gbox /var/bin icinde olursa ayarlama imkani görükecek)

Emumanager/Ekstralar/Özel Emu Ayarlari
    MGCamd ayarlama menüsü
    Evocamd Ayarlama Menüsü
    ve NP Emu ayarlama menüsü.

Dream Internet Radyo

Resim SupersatForum Tarafından Boyutlandırıldı. Original Resim Boyutu Görmek İçin Tıklayınız. Şu andaki resim boyutu 720x576 and weights 9KB.

Image bulunan Radyo Listesi suan sade Otomatik inmis Liste.
    Alternativ Türk Radyo Listesi suan hazirlaniyor. Yakinda addon serverimizden indirebilirsiniz.

Pluginler:
    --------------
    - Sysinfo
    - Teletext
    - FlexMenü
    - TuxBox Commander
    - Tuxwetter

Spiele:
    --------------
    - Tetris
    - Pacman

Skins
    --------------
    - Nemesis Blueline mod fsesens usta. menüden secilirse göstergelerin neredeyse hepsi ekli

Lisanlar:
    --------------
    - English
    - Germany
    - Türkish
    - Inkl. CIFS/NFS/SAMBA

Bunlar Imagin özelliklerinin sade Ufak bir kismi. Daha bircok güzel Ayarlama imkanlari eklenmisdir.

TDW DM maxvar - özel backup.CCcam-2.0.8 & Gbox 17.03.2008
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar dün tdw image dreambox 500 yükledim dysek motordan ayarları yaptım herşey cok iyi calışıyor cccam 2.0.9 yükledim paylaşım aldığım kanalara gedim biraz izledim sorun yoktu ama bir ara donmaya kanallar takılmaya başladı ama sinyal seviyeleri cok iyi hatta 2 saat falan acık kaldı izledim bazen donduğunda hiç gelmedi kanal bende cccam 2.0.9 restar yaptım ozaman düzeliyor acaba ben bir yerdemi yanlış yaptım yoksa bu donmalar sizce normalmi birde birşey daha var pek konuyla alakası yok sanırım ama benim internet sadece dreambox 500 bağlı yani evde pc yok acaba bunla alakalı bir sorun olabilirmi dedim ama pek alaka kuramadım şimdi burada ustalardan yardım bekliyorum maç sırasında bile donmalar yaşanınca bilirsiniz insanın canını sıkılıyor sizce bu neden kaynaklanıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

CC Cam için en iyi olanı 2.0.7 dir bende 2.0.9 kullandım istedigim performansı yakalayamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    CC Cam için en iyi olanı 2.0.7 dir bende 2.0.9 kullandım istedigim performansı yakalayamadım
    üstat dediğini yaptım herşeye sıfırdan başlayayım diye ilk önce dreamup ile flah sildim ve tdw sıfırdan yükledim sonra cc cam 2.0.7 yükledim inşallah bu sefer sorunlar hal olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar kart paylaşımlarında sorun var mı 1 haftadır
    yoksa hata bizdemi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yardım ederseniz drem box 500s var

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri