REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: wista mı xp mi

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

wista mı xp mi

slm arkadaşlar bnm çift çekirdek wista lisanslı bilgisayarım var fakat ben sunny cihazım var 12.c1 a5 wista ile bunay azılım atamıyorum ben xp etsem olur diyolar fakat lisans neolur ayrıca aynı anda wista ve xp nasıl yaoparım yardım edin lütfen ikisini de kurmak isiyorum ayrıca hard diskim yeterince bos yer var merak etmeyiNND

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı iNFiLaK Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm arkadaşlar bnm çift çekirdek wista lisanslı bilgisayarım var fakat ben sunny cihazım var 12.c1 a5 wista ile bunay azılım atamıyorum ben xp etsem olur diyolar fakat lisans neolur ayrıca aynı anda wista ve xp nasıl yaoparım yardım edin lütfen ikisini de kurmak isiyorum ayrıca hard diskim yeterince bos yer var merak etmeyiNND
    Neden yazılım atamıyorsunuz?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ikinci işletim sistemi kurulur.

boot ta hangisini girmenizi istediginizi sorar

@hçakır gm de vistalarda sorun çıkartıyo atılmıyo özellikle çift çekirdekli olanlarda sunny için de geçerli sanırsam.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abi olmuyo ya deniyorum sunny 12.c1 a5 var kupu açıyorum bende wista çift çekirdek var rs 232 kablosu sağlam yazılım atmaya çalısıyoprum kupu engineer moddda çalıstırıyorum ama tık yok olmuyo cihaz dim direk açılıyo abi gold master deniyorum oda aynı sebebi ne bulamadım ya kimileri wistada olmaz diyo kimileri uyumluluk 98 e getir olur diyo denedim ama olmuyo ya ne yapmam a gerek yardımcı olursan sevinirim

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı iNFiLaK Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    abi olmuyo ya deniyorum sunny 12.c1 a5 var kupu açıyorum bende wista çift çekirdek var rs 232 kablosu sağlam yazılım atmaya çalısıyoprum kupu engineer moddda çalıstırıyorum ama tık yok olmuyo cihaz dim direk açılıyo abi gold master deniyorum oda aynı sebebi ne bulamadım ya kimileri wistada olmaz diyo kimileri uyumluluk 98 e getir olur diyo denedim ama olmuyo ya ne yapmam a gerek yardımcı olursan sevinirim
    linkteki konuda yapılan işlemleri uygula

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu işlemi dnedim ama kup 230 açıkkan erişim engelli diyo ama olmuyo ya ne yapmam gerek baska yolu yok mu illa ki xp mi etmek gerek

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu işlemi dnedim ama kup 230 açıkkan erişim engelli diyo ama olmuyo ya ne yapmam gerek baska yolu yok mu illa ki xp mi etmek gerek
    "gold master deniyorum oda aynı sebebi "

bunun için vermiştim link zaten ;)

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abiş olmuyo ki kup 230 da gold master dada olmuyo baska sebebi mi ar denedim söylediklerini

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta com1 115200 yapacan aygıtlardan birde usta suunylerde nod32antivur kulanıyorsan izin vermez
    Konu optik burak tarafından (15-08-2008 Saat 20:16 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vista işletimle eprom flaş yazılımlar atmazsınız uydu yazılım atmazsınız desteklemiyor denedik biz phılıps servis

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri