REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
22 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Nilesat 101/102 - Atlantic Bird 4 (7°W) Uydularının Frekans Listesi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bakican Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Showtime Platformunun şifreleme sistemi nedir acaba?
    irdeto

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nilesat 101, 7°W :Super Movies America Plus Super Comedy yeni frekansta yayında.11862 V SR:27500 FEC:3/4 Irdeto 2).
    Showtime Network: Disney Channel Middle-East,BBC Prime yeni frekansta yayında.12073 H SR:27500 FEC:3/4 ( Irdeto 2).

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birde arkadaşlar bu nilesat uydusu nereden kaçlık antenle çeker bunu belirten bir konu olsun kocaeliden 90 lık çanakla neden çıkmıyor thor ,sirius,hotbird,türksat,eurobird9 var nilesat yok bilgi pls.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nilesat uydusunda kanallar şifreleri çözülebiliyormu? bende goldmaster9400cı var nilsat paketindeki şifreli kanalları izliyebilirmiyim nasıl?(yani ***lemi? yazılımlamı?)bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim saygılar....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gungor35x2 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Nilesat uydusunda kanallar şifreleri çözülebiliyormu? bende goldmaster9400cı var nilsat paketindeki şifreli kanalları izliyebilirmiyim nasıl?(yani ***lemi? yazılımlamı?)bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim saygılar....
    Nilesattaki kanalları Emu ile izleyemezssiniz, İzleyebilmek için Linux tabanlı (dreambox gibi) cihazınız veya uydudan paylaşımlı Twin cihazınızın olması gerekir.
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nilesat 102, 7°W Al Eqtisadia yayında.12149 H SR:27500 FEC:3/4
    Al Haramien,Al Siera Al Nabaweia, Al Thakafeyia (Suudi arabistan) yeni kanallar yayında.12149 H SR:27500 FEC:3/4

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba ustalar ben ist anadolu yakasında oturuyorum bende birtane 90lık canak var birtanede dreambox 500s paylaşım yapan cihazım var acaba nilesat uydusuna cevirsem showtıme paketini izleye bilirmiyim izleniyor ise hemen cevirecegim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ali muştu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    merhaba ustalar ben ist anadolu yakasında oturuyorum bende birtane 90lık canak var birtanede dreambox 500s paylaşım yapan cihazım var acaba nilesat uydusuna cevirsem showtıme paketini izleye bilirmiyim izleniyor ise hemen cevirecegim
    Hangi paketleri çözdüğünü serverı aldığınız yere sormanız lazım , eğer paylaşımda ise tavsiye ederim güzel paket
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:45:
    Alıntı TEKNİSYEN101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hangi paketleri çözdüğünü serverı aldığınız yere sormanız lazım , eğer paylaşımda ise tavsiye ederim güzel paket
    CCcam v212 kullanıyorum bilgi içi saolun tşk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

90 lık çanakla müğlada thor ,sirius,hotbird,türksat,eurobird9 nilesat cekıyor bilgi pls.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri