REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
36 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Liseli kızlara tehditle p orno tuzağı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

analar ve babalar çocuklarını okutsunlar ve onlara iyiyi ve kötüyü öğretsinler.çocuklarımız ailenin aynasıdır aynı zamandada geleceğimizdir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazık gerçekten çok yazık çocuklarımızn geleceğinden güven duyarak bahsedemiyoruz malesef çünkü o kadar çok pislik insan geziyor ki etrafta adice emelleri için yapmıyacakları hiç bir şey yok ALLAH tüm gençliğimiz ve ailemizi bu tür pisliklerden muhafaza eylesin.amin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yahu bugun bi merkezi semtlere gidin bakın. 15 - 17 yaşlarında gencecik kızlar sevgilileri ile el ele maşşallah... marifetmi sanıyorlar nedir.. tamam yaşı ve blue çağında bazı arayışlara giriyorlar ama kimileri daha yaşı 15 - 16 yanındaki koskoca herif yaa. Kısacası bunun suçu sadece erkekte değil. aynı %50 %50 eşit suçlara sahipler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yahu bugun bi merkezi semtlere gidin bakın. 15 - 17 yaşlarında gencecik kızlar sevgilileri ile el ele maşşallah... marifetmi sanıyorlar nedir.. tamam yaşı ve blue çağında bazı arayışlara giriyorlar ama kimileri daha yaşı 15 - 16 yanındaki koskoca herif yaa. Kısacası bunun suçu sadece erkekte değil. aynı %50 %50 eşit suçlara sahipler...
    :45: cok haklısın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar haberlerde çıkan bi konuyu paylaşmak istiyorum sizinle ergenekonun içinde ki sayın! paşalardan biri saz arkadaşlarınıa şöle tavsiyelerede bulunuyor eşlerinizi açın dekolte giydirin etrafındakileri özendirsinler... başka bi densiz şerrefsiz de karar alıyolar okularda sevgili flört olayını aşılayın kızlar bekaret olayını önemsemesinler çeşitli proğramlarla bekaretin evliliğin ahlakın önemsizleştirilmesi için neler yapmamışlarki bakıyorum da hakkaten neler var neler daha neler çıkacak Allah yardımcımız olsun ben 50 tane kızım olsa ilkokuldan sonra okula göndermem diyen arkadaşın düşüncesini anlıyorum ikra biismike (ikra^ bismi rabbikellezi halak) diye yazan arkadaşında ne demek istediğini anlıyorum işimiz zor bu millete bir uyandırıcı lazım Harun Yahya nın eserlerini takip edelim arkadaşlar Fethullah Gülen Hocaefendinin eserlerinide aynı şekilde ben ce bu millet üstüne düşeni yapacaktır İslamın sancaktarlığını tekrar yapacaktır Sancak bizde düştü tekrar silkinip alacağız bu sancağı ALLAH yardımcımız olsun selam ve dua ile

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kolay yoldan para kazanmak bu olsa gerek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı trtamer Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar haberlerde çıkan bi konuyu paylaşmak istiyorum sizinle ergenekonun içinde ki sayın! paşalardan biri saz arkadaşlarınıa şöle tavsiyelerede bulunuyor eşlerinizi açın dekolte giydirin etrafındakileri özendirsinler... başka bi densiz şerrefsiz de karar alıyolar okularda sevgili flört olayını aşılayın kızlar bekaret olayını önemsemesinler çeşitli proğramlarla bekaretin evliliğin ahlakın önemsizleştirilmesi için neler yapmamışlarki bakıyorum da hakkaten neler var neler daha neler çıkacak Allah yardımcımız olsun ben 50 tane kızım olsa ilkokuldan sonra okula göndermem diyen arkadaşın düşüncesini anlıyorum ikra biismike (ikra^ bismi rabbikellezi halak) diye yazan arkadaşında ne demek istediğini anlıyorum işimiz zor bu millete bir uyandırıcı lazım Harun Yahya nın eserlerini takip edelim arkadaşlar Fethullah Gülen Hocaefendinin eserlerinide aynı şekilde ben ce bu millet üstüne düşeni yapacaktır İslamın sancaktarlığını tekrar yapacaktır Sancak bizde düştü tekrar silkinip alacağız bu sancağı ALLAH yardımcımız olsun selam ve dua ile
    sevgili arkadaşım dindar olmanı son derece büyük bir sevgi va saygı ile karşılıyorum.ancak örnek gösterdiğin kimseler (fethullah gülen-harun yahya ) tavsiye edilecek enson kimseler.amerikan-ingiliz ab işbirlikçisi islam düşmanı kuzu postuna bürünmüş kurtları örnek gösteriyorsun.(dünya gemisinin kaptan köşkü beyazsaraydır bizde bu rada yerimizi almalıyız diyen fethullah gülenden başka örnek yokmu?bari Allah ile aldatmak kitabının yazarı yaşar nuri öztürk'ün eserlerini tavsiye atseydin de müslümanlar uyanıp vatanını satan sahte müslümanları daha iyi tanırdı.ayrıca ergenekon iftiranamesi abd den gelen bir yalandır.iftiralar manzumesidir.gerçek müslümanları-gerçek milliyetçileri-atatürkçüleri semürgeci uşklığına hayır diyenleri sindirme karalama iftiranamesidir.tam bağımsızlık olmadan ne hukuk ne demokrasi nede insan haklarından bahsedilemez.ab nin abd nin uşağı sömürdesi olmuş bir ülkede hukuk ve demokrasiden bahsedilemez.düşünün ve okuyunuz.bilhassa kuranı kerimdeki bakara suresi ayet-120 ve maide suresi ayet-51 in türkçe meallerini okuyup iyice düşününüz ve kendinize şu soruyu sorunuz:müslüman vatanını satarmı?(telkom-tüpraş-erdemir-bankalar-limanlar- ve daha neler neler...).
    Konu satelcom tarafından (19-08-2008 Saat 14:29 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eğer insaniyetlik uğruna gören duyuna her kim olursa olsun
    bu kişileri ihbar ederse 155 polis imdat bir gün böyle bir şey başımıza gelmez.
    sustukça sonuç ortada...!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

erkek nefsine bir bayan kadar hakim olamayabilir. veya tam terside olabilir. ama videosunu çekip yayınlamak. veya sadece videosunu çekmek düşüncesi bile tamamen benliğini nefsini kaybetmek demek.. o videoyu kimbilir kimlere izletmiştir. kendi analarına bacılarına yapılsa bu iyimi olur. onada ses çıkarmazlarmı acaba. çok merak ediyorum...
    Ama sanıyorum onlardaki miğde bunları kaldıracak kadar geniş...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Daha Ne Bayrağı İstiyorsunuz?

Alıntı trtamer Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tüm bayraklar elinizde daha ne bayrağı istiyorsunuz? Maşallah elinize almadığınız bayrak yok ama hala bayrak diye yırtınıyorsunuz. Feto ABD'ye gitmeden önce tüm kuruluşlarında kola içmek günahtı, yasaktı. Ne zaman ki ABD'ye gitti, birdenbire kola içmek sevap oldu. Senin önder diye öne sürdüğün bu adamın hangi söylediklerine inanacağız? Sizler samimi müslüman olsaydınız Kuran'ı Kerimi örnek verirdiniz. Değilsiniz ki birtakım din simsarlarının kitaplarını öneriyorsunuz. Sağol kardeş bizler almıyalım. Bizlerin Kuran'ı Kerim adlı kitabımız var. Öğreneceklerimizi ondan öğreniriz.
    Birde kadını aşalıyan, söyledikleri sözün gratındaki ademler; demek taaaa ademden bu yana aklınız hala aşağıdan yukarıya çıkamamış ki onun için böyle ipe sapa gelmez yazılar yazıyorsunuz. Her toplumda bulunabilecek sapıkların, şeref sizlerin aşşağıkılık mahlukatların ve namussuzların suçunu nasıl o 15-16 yaşlarındaki genç kızlara atabiliyorsunuz. Tek kelimeyle yazıklar olsun sizin insanlığınıza da müslümanlığına da. Konuyu bu kadar basite indirgediğiniz için. Ha bunları yapanların s.iklerini kesip ağızlarına tıkayarak şehirde dolaştırıp vinçlerde sallandıralım diyorsanız sizinleyim. Ama siz onu demiyorsunuz. İllede kerameti kendinden menkul ABD uşaklarının kitablarını okumayı öneriyorsunuz. Herkesin oğlu, kızı var aynı yaşlarda. Sen onlara güzel ahlağı öğreteceğine, bilmem kimin kitaplarını oku adam olursun deyip, en büyük sorumluluğu Feto'nun kitabını okumamaya bırak ama kendi sorumluluğunu unut. Peki sen nesin? Şam babası mı? Kusura bakmayın biraz ağır oldu ama erkeklerin bu kadar ikiyüzlü davranışına sabrım taştı. Üstelik bunu birde çok bilmişlerin, konuyu İslam sosuyla süslemeleri zıvanadan çıkardı beni.
    Saygılar.

NOT: Bazı aklıevveller çıkıp konu tartışmaya açık deyip kapamasın. Konu zaten tartışma konusu. Konuyu kapatacağına fikrini yaz; daha mutberdir. Yeter ülkede olup bitenleri halını altına süpürdüğümüz.
    Konu emmi tarafından (25-08-2008 Saat 05:14 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri