Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: masonluk hakkında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart masonluk hakkında

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

dün biraz internette dolaştım masonlarla ilgili bu sabahta yukarıda link i bulunan sayfaya göz gezdirdim...adamlar döktürmüş...gerçektende kalifiye biri güzel bir yazı yazmış...işin iç yüzünü bilmeyen aşık olur...

aklıma osmanlı bankası kurulduğunda "yok aslında farkımız biz osmanlı bankasıyız" reklamı geldi...adamlar böyle reklam yapmış iş yapabilmek için...zavallı millet "işte bu halis muhlis türk bankası,buram buram türk kokuyor"diyerek osmanlı bankasına parasını yatırmış...
    bu masonlarda öyle güzel sözler döşemişlerki harbidende ben bir art niyet arayarak okumama rağmen bravo diyorum yazana... renk vermemiş...

enteresan bir tarikat..(dernek diye tutturuyorlar ama değil..bal gibi tarikat..)
    çok sıkı iş bağları olduğu gibi çok sıkı inançlarıda var...yıllar evvel biri,gizli kamera ile ayinlerini çekmişti...kılıçlar cüppeler vs. gırla...adamlar birde bişeyler söyledikten sonra elleri ile boynunu kesme işareti yapıyorlardı...belki seyredenler görmüştür...hatta belki internette bile vardır o görüntüler...ben bakmadım...gizli kamera çekimlerini meşhur adnan oktar ın bir talebesi-adamı yapmış...sonradan öldürüldüğünü duydum...bilmiyorum aslını...

gizli saklı bir tarikat...ayinlerine bakılırsa bir müslümanın katılamayacağı bir yer...ayrıca öyle her önüne gelende katılamıyor...belli bir popülariteye, krediye, paraya,mevkiye, şöhrete sahip olmayan avcunu yalar...
    bir bakkal, tamirci, tesisatçı ben masonum derse inanmayın

evet gizli saklı bir tarikat...bence tehlikeli bir tarikat...memleketi kemiren bir yuva...internette konu ile ilgili binlerce site var...uzun yazmak istemedim, kabak tadı veriyor...isteyen intenetten baksın...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir dönem kurtlar vadiside işlemişti bu konuyu ama ediğin gibi işin iç yüzünü bilmeyenler balıklama dalarlar dikkat etmk lazım
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu ülkedeki bir çok işadamı ve siyasi gizli mason localarından yetişiyor bu bir gerçek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bir dönem kurtlar vadiside işlemişti bu konuyu ama ediğin gibi işin iç yüzünü bilmeyenler balıklama dalarlar dikkat etmk lazım
    selametle
    bir ara masonlarla ilgili baya bir okurdum...menşei haçlıların kudusü almasına kadar gidiyor...tapınak şovalyeleri dedikleri gurup...
    yahudilerin kabala öğretileri dedikleri şeye amel ediyorlar...güya hrıstiyanlar ama amelleri böyle...
    sonra kudüs müslümanlar tarafından alınınca kıbrısa kaçıyor ve burada uzun ca bir zaman kalıyorlar...kıbrıstaki uyguladıkları vahşet inanılmaz...çok kişinin kanına girmişler...kurdukları düzende kendilerinin bulunduğu bir komite var...dışarıdan kimse giremiyor...sadece oğulları kabul ediliyor...böyle böyle sürüp gitmiş...sonra isveç mi nereye kaçmak zorunda kalıyorlar...avrupada bir ül***e...burada örgütleniyorlar...kıbrıstaki vahşet buradada devam ediyor..arada bir üzerlerine gelen avrupa devbletlerin orduları tarafından bir kaç kere tırpanlanıyor ama yok edilemiyorlar...tekrar ortaya çıkıyorlar falan filan...işte zamanla değişen dünyada uyarak isim değişikliği oluyor birkaç kez. ve içlerinden mason dedikleri bir grup oluşuyor...bu grubun başı mutlak surette yahudi...(belki bunlar baştan hristiyandı ama kabala öğretisi onları yahudi yapmışta olabilir) yani her halukarda israille ilişiği var...
    masonluğa şöhret,para,kariyer mevki sahibi herkes girebilir(ırkı ne olursa olsun)...masonluğun kurallarını kabul etmesi şartı ile...
    birde sabetaycılık diye bir olay var...bunlarda %100 yahudilerden oluşuyor...farklı milletlerden kimse alınmıyor...bunun diğer ismide gizli yahudilik...her sabetaycı mason olabilir, ama her mason sabetaycı olamaz...
    aklımda kalanlar bunlar...pis bir tarikat vesselam...tarihi pisliklerle dolu...
    ilk kudüste yapılanlar (hani tarih kitaplarında "atların dizlerine kadar sokaklar kan gölü idi" diye yazar...)o kanı akıtanlar bunlar...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bir ara masonlarla ilgili baya bir okurdum...menşei haçlıların kudusü almasına kadar gidiyor...tapınak şovalyeleri dedikleri gurup...
    yahudilerin kabala öğretileri dedikleri şeye amel ediyorlar...güya hrıstiyanlar ama amelleri böyle...
    sonra kudüs müslümanlar tarafından alınınca kıbrısa kaçıyor ve burada uzun ca bir zaman kalıyorlar...kıbrıstaki uyguladıkları vahşet inanılmaz...çok kişinin kanına girmişler...kurdukları düzende kendilerinin bulunduğu bir komite var...dışarıdan kimse giremiyor...sadece oğulları kabul ediliyor...böyle böyle sürüp gitmiş...sonra isveç mi nereye kaçmak zorunda kalıyorlar...avrupada bir ül***e...burada örgütleniyorlar...kıbrıstaki vahşet buradada devam ediyor..arada bir üzerlerine gelen avrupa devbletlerin orduları tarafından bir kaç kere tırpanlanıyor ama yok edilemiyorlar...tekrar ortaya çıkıyorlar falan filan...işte zamanla değişen dünyada uyarak isim değişikliği oluyor birkaç kez. ve içlerinden mason dedikleri bir grup oluşuyor...bu grubun başı mutlak surette yahudi...(belki bunlar baştan hristiyandı ama kabala öğretisi onları yahudi yapmışta olabilir) yani her halukarda israille ilişiği var...
    masonluğa şöhret,para,kariyer mevki sahibi herkes girebilir(ırkı ne olursa olsun)...masonluğun kurallarını kabul etmesi şartı ile...
    birde sabetaycılık diye bir olay var...bunlarda %100 yahudilerden oluşuyor...farklı milletlerden kimse alınmıyor...bunun diğer ismide gizli yahudilik...her sabetaycı mason olabilir, ama her mason sabetaycı olamaz...
    aklımda kalanlar bunlar...pis bir tarikat vesselam...tarihi pisliklerle dolu...
    ilk kudüste yapılanlar (hani tarih kitaplarında "atların dizlerine kadar sokaklar kan gölü idi" diye yazar...)o kanı akıtanlar bunlar...
    selametle...
    anladıgım kadarıyla masonluk+israil=yahudilik

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Pasilobus Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    anladıgım kadarıyla masonluk+israil=yahudilik
    evet...ama tabiri caiz ise direkt değil. ima ile...
    mason olan bir kimsenin sırtı yere gelmiyor.gelemiyor...(bugüne kadar gelmememiş. gelenlerin intikamıda acı alınmış) birbirlerine biraderler diyorlar...biraderler birbirlerine öz kardeşlerinden daha yakın...bunların bir yeminleri vardı.
    tam metni hatırımda değil ama birbirlerini savunmak baabında şöyle bi cümle vardı. şayet biraderimizin başı sıkışırda yardım etmessem bu bıçak kanımı şöyle akıtsın" diye sırtından bir yerden kesilmesi için and içiyorlar...
    Belki hatırlayanlar olur üzeyir garih cinayetini...bazı delikanlı gazeteciler bunun bir mason intikamı olduğunu söylemişti (ki bende öyle olduğunu zannediyorum)
    (evet cabbari kurtlarda da böyle bir sahne vardı...)

vel hasılı bunların ki bir dernek değil bir tarikat...hemde radikal bir tarikat...
    kendilerince bir din bulmuşlar...buna amel ediyorlar...fakat birbirlerine olan bağlılığı şaşılacak şey...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet...ama tabiri caiz ise direkt değil. ima ile...
    mason olan bir kimsenin sırtı yere gelmiyor.gelemiyor...(bugüne kadar gelmememiş. gelenlerin intikamıda acı alınmış) birbirlerine biraderler diyorlar...biraderler birbirlerine öz kardeşlerinden daha yakın...bunların bir yeminleri vardı.
    tam metni hatırımda değil ama birbirlerini savunmak baabında şöyle bi cümle vardı. şayet biraderimizin başı sıkışırda yardım etmessem bu bıçak kanımı şöyle akıtsın" diye sırtından bir yerden kesilmesi için and içiyorlar...
    Belki hatırlayanlar olur üzeyir garih cinayetini...bazı delikanlı gazeteciler bunun bir mason intikamı olduğunu söylemişti (ki bende öyle olduğunu zannediyorum)
    (evet cabbari kurtlarda da böyle bir sahne vardı...)

vel hasılı bunların ki bir dernek değil bir tarikat...hemde radikal bir tarikat...
    kendilerince bir din bulmuşlar...buna amel ediyorlar...fakat birbirlerine olan bağlılığı şaşılacak şey...
    selametle...
    kesinlikle o sahne güzeyir garih cinayetini canlandırıyordu
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri