Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: yeni nesil OLED tv

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    New Icons 35 yeni nesil OLED tv

    OLED TV'de devrim.. OLED, LCD'yi tahtından indirecek mi?

    Sony, organik ışık yayan diyot (OLED) teknolojisi kullanarak geliştirdiği televizyonları gelecek yıl Avrupa'da.
    Nikkei Business Daily, Sony'nin, LCD ve plazma televizyonlara göre daha parlak renkler sunan ve yeni nesil düz ekran televizyon olması beklenen OLED televizyonları, dünyanın en büyük düz ekran televizyon piyasası olan Avrupa'da 2009'da satışa sunacağını yazdı.

    Sony, 3 milimetre kalınlığında ve LCD'lerden daha az enerji tüketen dünyanın ilk OLED televizyonlarını Japonya'da geçen yıl ve ABD'de bu yılın başında satmaya başladı. OLED televizyon Japonya'da 200 bin yenden (1,830 ABD doları) satılıyor.

    Küresel çapta, 2009 yılında 200 bin adet olması beklenen OLED televizyonlarına olan talebin, 2012 yılında 2,8 milyon adete ulaşacağı tahmin ediliyor.

    Sony'nin LCD televizyonlarının en büyük iki piyasasını Avrupa ve Kuzey Amerika oluşturuyor.
    Haber Kaynağı: İnternet Haber


    OLED HD TV.



    Konu ayran tarafından (18-08-2008 Saat 11:50 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •