Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
29 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: em.tuğamiral ilker güven masonmuş...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayır vermiyor
    güzel bir düşünce işimize nasıl gelirse yani

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ahmeTTaşar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    güzel bir düşünce işimize nasıl gelirse yani
    ahmettaşar banın kalkınca sevinmiştim iyi paylaşımcı bir arkadaş diye fakat hala iğdelemeye devam ediyorsun sana yakışmıyor..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ve bu traz medya bu ül***e ciddi oalak yön veriyor değilmi usta?
    Evet üstadım tamamen haklısın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

yazılanlara bakınca acaba dedim....yalan haber olabilirmi?
    internetten "ilker güven mason" yazarak arattım...bir çok web adresi geldi...yukarıya birkaçtanesini kopyaladım. gerçi haberlerin hemen hepsi aynı...ama yalanlama diye yazan bir gazetede yok...

hür ve kabul edilmiş masonların sayfasına girdim "http://www.mason.org.tr" buradada paşanın ismi yazmıyordu...
    yalan habere elbetteki bende karşıyım...ama doğru ise şahısların bu durumunada karşıyım...(yani gidipte masonlara üye olmalarına...)
    yani düşünsenize böyle birşey doğru ise bunu haber diye yazmak yanlış, fakat paşanın o ve benzeri ne idüğü belirsiz ve aynı zamanda halk tarafından kötü bilinen bir yere üye olması doğru...öylemii...bu orduya zarar vermiyormu?
    Böyle bir haberi yazarak tsk yı ve içindeki diğer paşaları suçlamak adiliktir.çirkindir...
    sadece kişi burada söyleniyor...kişi...ilker güven iii...
    eee asker olduğu için elbette bu kişiye tepkimiz daha fazla oluyor...
    memlekette asker ocağından daha onurlu şerefli neresi var? insan gözbebeğinin içine çapak kaçmasını istermi...onun için yadırgıyoruz böyle kişileri...
    tekrar söylüyorum...memleketin ordusuda bizim milletide...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

forumda siyaset yasak diye biliyordum, buna ragmen durmadan siyaset yapıyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ül***e zarar veren haberler
    Konu slaytt00 tarafından (18-08-2008 Saat 22:23 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    forumda siyaset yasak diye biliyordum, buna ragmen durmadan siyaset yapıyoruz
    abi neresi siyaset allah aşkına...
    vallahi de billahide siyaset için ne yazdım nede siyasi konu olduğunu düşündüm...
    ama yenilir yutulur bir mesele değil...hassasiyetinizi anlıyor ve susuyorum.

sen saygı duyduğum ve sevdiğim bir abimsin...
    selametle kal...ve istersen dallanıp budaklanmasın diye konuyuda kapat....
    hayırlı akşamlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veysel.bakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    seni tebrik ederim tsk siyasete alet olmamış ve olmayacaktırda böyle haberler ise şanlı türk ordusunu asla ve asla yıpratamaz saygılar!
    bir insan yaşadığı ülkeden ancak bukadar birhaberdir veysel kardeşim...
    bu ülke yarım yamalakta olsa domokrasiye(çok partili hayata)geçtiği günden bu güne gizli veya alenen defalarca ordu tarafından,halkın oylarıyla yönetime gelmiş hükümetlere karşı darbeler yapılıp muhtıralar verilmemişmidir...bu şanlı ordumuzun değerli paşaları en son geçtiğimiz nisan ayında genel kurmayın sitesinden e muhtıra ile siyasete mudahale etmemişmidir,yani ordunun siyasete mudahale ettiğini anlaman görmen için illaki partimi kurması gerekiyor...cumhuriyet kurulduğundan beri bu ül***i perde arkasından hep paşalar yönetmiştir,bunu hükümetlerde halkta bilmektedir ve benimsemiştir fakat silah onların elinde olduğundan ses çıkaramamışlardır sinmişlerdir..sebebi her aileden enaz bir kişinin asker olup o görevi yaptığı için o ocağa karşı manevi bir bağ ve kutsallığı nedeniyle ülkenin kaderiyle defalarca oynayan yüksek rütbelilere karşı sen ne yapıyorsun deyip sorgulamamışlardır...şu ergenekon denilen çete örgüt ne dersen de,ortaya çıkan şu şahsiyetlere bir bak generaller albaylar binbaşılar,şuan orduda görevli subaylarda hariç..bunların içinde neden bir asker(er) yok acaba hiç düşündünmü...bu memlekette her meslekten birileri bir pisliğe bulaştığını görüp normal karşılarızda bir ordu mensubu olunca niye şaşırırız,onu niye aklamaya çalışırız,onlar hırsızlık yolsuzluk yapamazmı çete kuramazlarmı onlar peygamber çocuğumu...
    ülkemin kaderiyle oynayanları eleştirmek bir vatandaş olarak benim hakkım bu paşada olsa babamda olsa böyle.. fakat sapla samanı karıştırmıyalım asker benim askerim yani ERAT.onların başımın üstünde yeri var,benim sözüm omuzu kalabalık olup mareze çıkaranlara...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5

ibrahim tatlısesede üniversiteler fahri doktora falan veriyolar o zaman ibo doktormu oluyor boşverin arkadaşlar basın son zamanlarda ne yapacağını şaşırdı bazı dış mihraklar ordumuzu bozmaya çalışıyo bence tabi bu benim kendi görüşüm diğer arkadaşların görüşlerine saygı duyuyorum yinede

Kullanıcı Bilgi Menüsü

osmanım benin aslan kardeşim ellerin dert görmesin daha millet tartışa dursun masonluk iyimmi kötümü diye uyunun uykudan ya bakın sabah oldu

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri