Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
29 sonuçtan 21 ile 29 arası

Konu: em.tuğamiral ilker güven masonmuş...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi bu siyaset değil
    fakat ülkenin içinde bulunmuş oldugu bu durum maalesef hem siyaseti hemde bazı çıkarcı grupları oluşturabiliyor
    ergenekon diye birşey çıkardılar birlerini gözaltına alıyorlar birilerini salıyorlar önüne geleni sorguluyorlar kısacası tsk bile müdehale edemiyor eskide olsa hemen atlarlar işi çözmeye çalışırlardı baktılar olmaı darbe yaparlardı bu ne demek tsk bu işin içinde hemde fazlasıyla
    tekrar söylüyorum herkesi suçlamıyorum tsk içinde belli bir grup var onlardan bahsediyorum
    maalesef hala eski düzen ilerliyoruz buda ülkemize ve tsk ya zarar veriyor ALLAH başımızdan bunları türk silahları kuvvetlerini eksik etmesin
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ahmeTTaşar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu konu askerimize ve ülkemize zarar vermiyormu?
    bence vermiyo aksine faydası oluyo......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İlker Başbug'un aglama duvarıda ne yaptıgını kimse açıklayamaz bazılanız bu konu ül***e zarar veriyo neden versinki bu tür konular yoksuzluktan daha beter......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sözümüz sana değil

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hasbinallah yahuu...haber bu kardeşim...masonluk iyi bir şeyse, iyi haber...yok değilse kötü bir haber...
    hem nesine inanmıyorsunuz? hür ve kabul edilmiş masonlar diploma vermişler... yazmış adamlar...
    benim bunu yayınlamadaki maksadım asla tsk yı kötülemek değil...askerde bizim millette...
    askerin daha vatanperver, milletine sahip çıkanlardan (diğer asker olmayanlara kıyasla diyorum) olması gerekirken, ipinin ucu nereye bağlı olduğu bilinmeyen bir derneğe üye olmaları yadırganacak bişey-ki burada yadırganması gereken tsk değil oraya üye olan şahıstır... (ipin ucunun aslında israile çıktığını zannediyoruz, büyük ihtimalle ama adamlar renk vermiyor...)
    dinayettende varsa buda yadırgalanmalı...ben öyle bir haber bulsaydım onun içinde konu açardım...
    ben asker olsun sivil olsun masonlar derneğine üye olanlara sıcak bakmıyorum...o derneğe sıcak bakmıyorum..bana göre ül***e zarar veren bir dernek...ince ince memleketi kemiren bir dernek....
    bu haberi açmamda bir kasıt yok ayrıca...memlekette hiç kimsenin, hele hele tsk dan hiçkimsenin böyle bir yere üye olmasını istemiyorum açıkçası...
    selametle...
    osman kardeşim bizim sözümüz zaten sana değil lütfen üzerine alınma sen bir haber görmüşsün ve bizimle paylaşmışsın teşekkürler bizim sözümüz bu haberleri yapana ben dün söylediğimi yineliyorum yüzbinlerce şehit kanı ile sulanmış bu topraklarda şanlı türk ordusuna bu tür haberler zarar veremez tsk bıraksınlar böyle boş haberleri bu vatanı canı pahasına kanı pahasına koruyanlar sünni alevi lazı kürdü diye ayrılmadı onlar kurtuluş savaşında aslanlar gibi omuz omuza çarpışıp vatan için şehit oldular tsk rütbe verdiği insanın yedi göbek ailesini araştırıp ondan sonra kendi bünyesine alıyor yani bu işler bu kadar kolay değil gayri müslim dediğimiz askerlerimiz vatanı için doğuda seve seve canlarını veriyorlar bu tür haberleri yaparken lütfen birazda bunları düşünelim saygılar !:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart eyvallah

Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bir insan yaşadığı ülkeden ancak bukadar birhaberdir veysel kardeşim...
    bu ülke yarım yamalakta olsa domokrasiye(çok partili hayata)geçtiği günden bu güne gizli veya alenen defalarca ordu tarafından,halkın oylarıyla yönetime gelmiş hükümetlere karşı darbeler yapılıp muhtıralar verilmemişmidir...bu şanlı ordumuzun değerli paşaları en son geçtiğimiz nisan ayında genel kurmayın sitesinden e muhtıra ile siyasete mudahale etmemişmidir,yani ordunun siyasete mudahale ettiğini anlaman görmen için illaki partimi kurması gerekiyor...cumhuriyet kurulduğundan beri bu ül***i perde arkasından hep paşalar yönetmiştir,bunu hükümetlerde halkta bilmektedir ve benimsemiştir fakat silah onların elinde olduğundan ses çıkaramamışlardır sinmişlerdir..sebebi her aileden enaz bir kişinin asker olup o görevi yaptığı için o ocağa karşı manevi bir bağ ve kutsallığı nedeniyle ülkenin kaderiyle defalarca oynayan yüksek rütbelilere karşı sen ne yapıyorsun deyip sorgulamamışlardır...şu ergenekon denilen çete örgüt ne dersen de,ortaya çıkan şu şahsiyetlere bir bak generaller albaylar binbaşılar,şuan orduda görevli subaylarda hariç..bunların içinde neden bir asker(er) yok acaba hiç düşündünmü...bu memlekette her meslekten birileri bir pisliğe bulaştığını görüp normal karşılarızda bir ordu mensubu olunca niye şaşırırız,onu niye aklamaya çalışırız,onlar hırsızlık yolsuzluk yapamazmı çete kuramazlarmı onlar peygamber çocuğumu...
    ülkemin kaderiyle oynayanları eleştirmek bir vatandaş olarak benim hakkım bu paşada olsa babamda olsa böyle.. fakat sapla samanı karıştırmıyalım asker benim askerim yani ERAT.onların başımın üstünde yeri var,benim sözüm omuzu kalabalık olup mareze çıkaranlara...
    osman kardeş kusura kalma ben cahil kalmışım eğer bu ülkedeki paşalarada dil uzatıp ergenekon diye bir şeyin arkasında bu mesleğe ömrünü vermiş paşalarıda bu kadar kolayca harcayabiliyorsak gerçekten cahil kalmışım bu arada senin eli silahlı dediğin tsk olmasaydı şöyle ufacık da olsa bir düşün bakalım acaba iktidara gelen partileri şayet o silahlı diye bahsetmiş olduğun kurum sessiz kalsa şu anda türkiyenin hali ne olurdu bu arada onlar peygamber çocuğumu çete kuramazlarmı demişsin evet kuramazlar kuramaaaaaaazlar bahsettiğin kurum bu kadar basit bir kurum değil siyasi partiler eli silahlı olduğu için tsk lerinden çekiniyorlar diyorsun evet çekinecekler ve çekinmeleri gerekiyor yoksa sen bu türkiyede bu kadar rahat konuşamazsın sadece düşün iktidara gelen siyasi partileri ve eğilimlerini düşün emin ol o zaman o omuzu kalabalık dediğin insanların ne kadar önemli olduğunu göreceksin saygılar!
    Konu veyselbakan tarafından (19-08-2008 Saat 12:54 ) değiştirilmiştir. Sebep: sözüm hüseyin arkadaşadır önemle düzeltiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veysel.bakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    osman kardeşim bizim sözümüz zaten sana değil lütfen üzerine alınma sen bir haber görmüşsün ve bizimle paylaşmışsın teşekkürler bizim sözümüz bu haberleri yapana ben dün söylediğimi yineliyorum yüzbinlerce şehit kanı ile sulanmış bu topraklarda şanlı türk ordusuna bu tür haberler zarar veremez tsk bıraksınlar böyle boş haberleri bu vatanı canı pahasına kanı pahasına koruyanlar sünni alevi lazı kürdü diye ayrılmadı onlar kurtuluş savaşında aslanlar gibi omuz omuza çarpışıp vatan için şehit oldular tsk rütbe verdiği insanın yedi göbek ailesini araştırıp ondan sonra kendi bünyesine alıyor yani bu işler bu kadar kolay değil gayri müslim dediğimiz askerlerimiz vatanı için doğuda seve seve canlarını veriyorlar bu tür haberleri yaparken lütfen birazda bunları düşünelim saygılar !:49:
    (sustum demiştim ne güzel )
    Yahu veysel kardeşim...aldın konuyu evirdin çevirdin nereye getirdin...
    kardeşim sepetin içinde çürük elma var...diğer sağlamlarını lezzetlilerini al al olmuş parıldayanları çürük yapmadıkki?
    boş konu diyorsun...bir paşanın mason olması mı boş? yoksa yalan haber olduğunumu kastediyorsun?
    internete baktım haber bir çok sitede var...(önceki mesajda yazdım)
    yalanlama yok...
    haaa yoksa "aman canım mason olmuşsa olmuş kime ne" mi diyorsun? olabilir o dernek nihayetinde yasal bir dernek...çatır çatır faaliyetlerini!!! yürtütüyor...

ayrıca güney doğuda seve seve canlarını veren gayri müslimler kim? (konu nerden nereye geldi)

cabbari nin mesajınada katılıyorum...28 şubat ta cabbarinin bahsettiği kadro çok geniş ve daha güçlü idi. büyük kesimi tesviye edildi...(diye duyduk)
    selametle....
    demeden önce bişey daha...
    bazı konular dan bahsedilince hemen tüyler dikiliyor...bu daha çok siyasi ve dini konularda çok oluyor...
    burada kasıt olmadan yazmak önemli...şayet bu mason olan kişi diyanet işleri başkanı olsaydı bunuda yazmak ve derhal o adamı görevden almak gerekirdi...
    ve bunu yazmakta diyanet kurumuna ve islama zarar vermez...yapmamak asıl zarar verir....selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ulusal devleti,atatürk ilke ve devrimlerini savunan,tam bağımsızlıkçı gerçek milliyetçilere şimdide mason oldukları iftirası atılıyor.fethullahçı gladyo tarafından kuşatılan ve bop eşbaşkanları tarafından global siyonist sermayeye peşkeş çekilen ülkemizde muhalefet eden kim varsa karalanıyor.elbet bu dünyanın ahireti de var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar anlamadığım herkesi düşüncelerine göre fişleyen sanki bu ordu değil. yıllardır gazetecileri fişlediklerini biliyorduk ama ergenokon iddianamesinde ortaya çıktığına göre İstanbul'un bütün mahallelerini şu kişi şu cemaatten şu kişi şu siyasi görüşten diye fişlemişler. Bu iddia yalan olamaz çünkü o insanlar hayali değil.tamam askerimizi çok seviyoruz ama arkadaşta kötü bişi dememiş. sadece mason olduğunu söylüyor paşanın. saygılarımla...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşalr konu tartışmaya açık oldugundan vede hassasiyetini korudugundan kapatılmıştır!!!
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri