REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
29 sonuçtan 21 ile 29 arası

Konu: em.tuğamiral ilker güven masonmuş...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    forumda siyaset yasak diye biliyordum, buna ragmen durmadan siyaset yapıyoruz
    abi neresi siyaset allah aşkına...
    vallahi de billahide siyaset için ne yazdım nede siyasi konu olduğunu düşündüm...
    ama yenilir yutulur bir mesele değil...hassasiyetinizi anlıyor ve susuyorum.

sen saygı duyduğum ve sevdiğim bir abimsin...
    selametle kal...ve istersen dallanıp budaklanmasın diye konuyuda kapat....
    hayırlı akşamlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5

ibrahim tatlısesede üniversiteler fahri doktora falan veriyolar o zaman ibo doktormu oluyor boşverin arkadaşlar basın son zamanlarda ne yapacağını şaşırdı bazı dış mihraklar ordumuzu bozmaya çalışıyo bence tabi bu benim kendi görüşüm diğer arkadaşların görüşlerine saygı duyuyorum yinede

Kullanıcı Bilgi Menüsü

osmanım benin aslan kardeşim ellerin dert görmesin daha millet tartışa dursun masonluk iyimmi kötümü diye uyunun uykudan ya bakın sabah oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi bu siyaset değil
    fakat ülkenin içinde bulunmuş oldugu bu durum maalesef hem siyaseti hemde bazı çıkarcı grupları oluşturabiliyor
    ergenekon diye birşey çıkardılar birlerini gözaltına alıyorlar birilerini salıyorlar önüne geleni sorguluyorlar kısacası tsk bile müdehale edemiyor eskide olsa hemen atlarlar işi çözmeye çalışırlardı baktılar olmaı darbe yaparlardı bu ne demek tsk bu işin içinde hemde fazlasıyla
    tekrar söylüyorum herkesi suçlamıyorum tsk içinde belli bir grup var onlardan bahsediyorum
    maalesef hala eski düzen ilerliyoruz buda ülkemize ve tsk ya zarar veriyor ALLAH başımızdan bunları türk silahları kuvvetlerini eksik etmesin
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İlker Başbug'un aglama duvarıda ne yaptıgını kimse açıklayamaz bazılanız bu konu ül***e zarar veriyo neden versinki bu tür konular yoksuzluktan daha beter......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ulusal devleti,atatürk ilke ve devrimlerini savunan,tam bağımsızlıkçı gerçek milliyetçilere şimdide mason oldukları iftirası atılıyor.fethullahçı gladyo tarafından kuşatılan ve bop eşbaşkanları tarafından global siyonist sermayeye peşkeş çekilen ülkemizde muhalefet eden kim varsa karalanıyor.elbet bu dünyanın ahireti de var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar anlamadığım herkesi düşüncelerine göre fişleyen sanki bu ordu değil. yıllardır gazetecileri fişlediklerini biliyorduk ama ergenokon iddianamesinde ortaya çıktığına göre İstanbul'un bütün mahallelerini şu kişi şu cemaatten şu kişi şu siyasi görüşten diye fişlemişler. Bu iddia yalan olamaz çünkü o insanlar hayali değil.tamam askerimizi çok seviyoruz ama arkadaşta kötü bişi dememiş. sadece mason olduğunu söylüyor paşanın. saygılarımla...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşalr konu tartışmaya açık oldugundan vede hassasiyetini korudugundan kapatılmıştır!!!
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri