REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
29 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: em.tuğamiral ilker güven masonmuş...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart em.tuğamiral ilker güven masonmuş...

Tutuklu emekli Orgeneral Şener Eruygur’un yardımcısı İlker Güven, geçtiğimiz ay Ergenekon terör örgütü soruşturması kapsamında gözaltına alınmış, sorgusunun ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.
    1996’DA ÜSTAD OLMUŞ
    Türk Silahlı Kuvvetleri’nin çeşitli kademelerinde önemli görevler üstlenen ve 2004 yılında Tuğamiral rütbesiyle ordudan emekli olan İlker Güven, tam 12 yıl önce, yani 1996’da “Mason Üstadı” olmuş. Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Türkiye Büyük Locası’na üyeliği önceki yıllara dayanan Güven, “Çıraklık” ve “Kalfalık” dönemlerinin ardından 16 Ekim 1996 tarihli bu diploma ile masonlukta en üst seviye olan “Üstad”lığa yükselmiş.
    Diplomada şu ifadeler yer alıyor:
    “HÜR VE KABUL EDİLMİŞ MASONLAR BÜYÜK LOCASI TÜRKİYE
    Bu levhamıza bilgi edinen herkese selam ve sevgiler.
    Türkiye Büyük Locasına mensup İstanbul vadisinde 124 numaralı Güney muhterem locasının üstadı muhterem ve vazifelilerin Büyük Locamıza vermiş oldukları belgelere dayanarak işbu diplomanın hamili olan: İlker Güven üstadın çıraklığa kabul edildikten sonra kalfalık ve en son ve âli derece olan Üstadlık derecelerini ihraz ve iktisap etmiş olduğunu beyan ederiz. ***fiyeti tasdikan, işbu üstadlık diploması Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Türkiye Büyük Locası mührü ile mühürlenmiş ve doğruluk ve aidiyetini tevsik için ismi geçen kardeşe de imza ettirilmiştir. İşbu diploma İstanbul’da Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Türkiye Büyük Locası merkezinde, 1996 senesi (5996 1. senesi) Ekim ayının 16. günü tanzim ve imza olunmuştur.
    Büyük Sekreter Önder Öztürel.”
    BÜYÜK SEKRETER, DİNÇ BİLGİN’İN AVUKATI
    İlker Güven Paşa’nın “Mason Üstadı” diplomasının altında bağlı bulunduğu Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası’nın Büyük Sekreteri Önder Öztürel’in de imzası bulunuyor. Bu tarihten sonra Locaya Büyük Üstad olmak için aday da olan Önder Öztürel, ünlü bir ceza avukatı olarak da tanınıyor. Mason Öztürel, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na devredilen Etibank’ın hortumlanması davasından yargılanan Dinç Bilgin’in ve el konulan Bankkapital'i zarara uğratmaktan yargılanan iş adamı Mahmut Ceylan’ın avukatlığını yapıyor.
    ÇÖMEZ İLİŞKİSİ
    İstanbul Barosu avukatlarından olan Mason Önder Öztürel, Türk Ceza Hukuku Derneği’nin de Yönetim Kurulu üyesi. Bu dernek Ergenekon soruşturmasına karşı duruşu ile biliniyor. Derneğin Kurucu Genel Sekreter Yardımcısı olan ünlü avukat Yağız Ali Dağlı, Ergenekon davası kapsamında hakkında tutuklama emri çıkartılan eski AK Parti milletvekili Turhan Çömez’le yeni bir parti hazırlığı içinde olmasıyla gündeme gelmişti. Yeni partinin tüzük hazırlığının Çömez ve Dağlı önderliğinde Türk Ceza Hukuku Derneği’nde yürütüldüğü basında yer almıştı.

haber5

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu anda askeri kavramda tsk çinde buluan bir çok asker özellikle rütbeleri yüksek olanlar ya mason ya yahudi
    hatırlarsanız genelkurmay başkaı olan ilker başbuğun aglama duarında yani israilde çekilen resimleri var
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence çok gereksiz konu ,ona bakarsan diyanette başkanlık yapan biri ermeni asıllı çıkmıstı ,papada yurdumuzda camiye gitti şimdi papa müslümanmı oldu silahlı kuvetleri siyasete alet etmeyelim ettirmeyelim.bence orduda ust rutbeliler arasında yahudi asıllı vede mason olan biri olsun eger olmusada coktan pasifize edilmistir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart helal sana

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bence çok gereksiz konu ,ona bakarsan diyanette başkanlık yapan biri ermeni asıllı çıkmıstı ,papada yurdumuzda camiye gitti şimdi papa müslümanmı oldu silahlı kuvetleri siyasete alet etmeyelim ettirmeyelim.bence orduda ust rutbeliler arasında yahudi asıllı vede mason olan biri olsun eger olmusada coktan pasifize edilmistir
    seni tebrik ederim tsk siyasete alet olmamış ve olmayacaktırda böyle haberler ise şanlı türk ordusunu asla ve asla yıpratamaz saygılar!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tamamen katılıyorum.İlker başbuğ o ziyarette camide dua'da etmişti niye o haber yapılmadı.Bu tür provakatif haberlere alet olmamalı bu konuyu çok gereksiz buluyorum.Bu masonmuş palavralarınada kesinlikle inanmıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hasbinallah yahuu...haber bu kardeşim...masonluk iyi bir şeyse, iyi haber...yok değilse kötü bir haber...
    hem nesine inanmıyorsunuz? hür ve kabul edilmiş masonlar diploma vermişler... yazmış adamlar...
    benim bunu yayınlamadaki maksadım asla tsk yı kötülemek değil...askerde bizim millette...
    askerin daha vatanperver, milletine sahip çıkanlardan (diğer asker olmayanlara kıyasla diyorum) olması gerekirken, ipinin ucu nereye bağlı olduğu bilinmeyen bir derneğe üye olmaları yadırganacak bişey-ki burada yadırganması gereken tsk değil oraya üye olan şahıstır... (ipin ucunun aslında israile çıktığını zannediyoruz, büyük ihtimalle ama adamlar renk vermiyor...)
    dinayettende varsa buda yadırgalanmalı...ben öyle bir haber bulsaydım onun içinde konu açardım...
    ben asker olsun sivil olsun masonlar derneğine üye olanlara sıcak bakmıyorum...o derneğe sıcak bakmıyorum..bana göre ül***e zarar veren bir dernek...ince ince memleketi kemiren bir dernek....
    bu haberi açmamda bir kasıt yok ayrıca...memlekette hiç kimsenin, hele hele tsk dan hiçkimsenin böyle bir yere üye olmasını istemiyorum açıkçası...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım öyle taraflı sözde haber yaptığını sanan yazılı ve görsel medya varki Türkiyedeki istediğin kişi için art niyetli istediğin haberi bulabilirsin.Bırak bulmayı istediğin yalan haberi bile yaratabilirsin.Bu gibi konuları haber bu diye geçiştiremezsin.Taraflı medyadan kötülemek istediğim biri için düzmece bir haber alayım buraya taşıyayım sonra haber bu ne var diyeyim olmaz böyle bir şey.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım öyle taraflı sözde haber yaptığını sanan yazılı ve görsel medya varki Türkiyedeki istediğin kişi için art niyetli istediğin haberi bulabilirsin.Bırak bulmayı istediğin yalan haberi bile yaratabilirsin.Bu gibi konuları haber bu diye geçiştiremezsin.Taraflı medyadan kötülemek istediğim biri için düzmece bir haber alayım buraya taşıyayım sonra haber bu ne var diyeyim olmaz böyle bir şey.
    ve bu traz medya bu ül***e ciddi oalak yön veriyor değilmi usta?
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şu anda askeri kavramda tsk çinde buluan bir çok asker özellikle rütbeleri yüksek olanlar ya mason ya yahudi
    hatırlarsanız genelkurmay başkaı olan ilker başbuğun aglama duarında yani israilde çekilen resimleri var
    selametle
    bu konu askerimize ve ülkemize zarar vermiyormu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ahmeTTaşar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu konu askerimize ve ülkemize zarar vermiyormu?
    hayır vermiyor
    İşte Davet Linkin!!

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri