bir insan yaşadığı ülkeden ancak bukadar birhaberdir veysel kardeşim...
bu ülke yarım yamalakta olsa domokrasiye(çok partili hayata)geçtiği günden bu güne gizli veya alenen defalarca ordu tarafından,halkın oylarıyla yönetime gelmiş hükümetlere karşı darbeler yapılıp muhtıralar verilmemişmidir...bu şanlı ordumuzun değerli paşaları en son geçtiğimiz nisan ayında genel kurmayın sitesinden e muhtıra ile siyasete mudahale etmemişmidir,yani ordunun siyasete mudahale ettiğini anlaman görmen için illaki partimi kurması gerekiyor...cumhuriyet kurulduğundan beri bu ül***i perde arkasından hep paşalar yönetmiştir,bunu hükümetlerde halkta bilmektedir ve benimsemiştir fakat silah onların elinde olduğundan ses çıkaramamışlardır sinmişlerdir..sebebi her aileden enaz bir kişinin asker olup o görevi yaptığı için o ocağa karşı manevi bir bağ ve kutsallığı nedeniyle ülkenin kaderiyle defalarca oynayan yüksek rütbelilere karşı sen ne yapıyorsun deyip sorgulamamışlardır...şu ergenekon denilen çete örgüt ne dersen de,ortaya çıkan şu şahsiyetlere bir bak generaller albaylar binbaşılar,şuan orduda görevli subaylarda hariç..bunların içinde neden bir asker(er) yok acaba hiç düşündünmü...bu memlekette her meslekten birileri bir pisliğe bulaştığını görüp normal karşılarızda bir ordu mensubu olunca niye şaşırırız,onu niye aklamaya çalışırız,onlar hırsızlık yolsuzluk yapamazmı çete kuramazlarmı onlar peygamber çocuğumu...
ülkemin kaderiyle oynayanları eleştirmek bir vatandaş olarak benim hakkım bu paşada olsa babamda olsa böyle.. fakat sapla samanı karıştırmıyalım asker benim askerim yani ERAT.onların başımın üstünde yeri var,benim sözüm omuzu kalabalık olup mareze çıkaranlara...
Yer imleri