REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: next ye-2000 cx süper plus ta emu bölümü kayboldu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart next ye-2000 cx süper plus ta emu bölümü kayboldu

next ye-2000 cx süper plus uydu alıcım var dün burdan kanal listesi indirip uydu alıcıma kurdum ama usb nin altında çıkan emu kısmı kayboldu bu yüzden kodlu kanalları açmıyor neyapmam gerekiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Emuyu aktif etmeniz gerekiyor.Yazılım atınca otamatikmen cas emu bölümü kapanmış.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usb bölümüne gel oradayken kırmızı tuşa bas sonra 1234 tuşlarına bas emu aktif hale gelmesi lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bende yeni aldım ye 2000 cx super plas ı dediğiniz gibi girişlere geldim kırmızıya basıyorum hiç bir şey cıkmıyor USB - KART GİRİŞİ-XCRYPT menülerinin hiçbirinde canlılık veya şifre isteyen bir menü çıkmıyor soluk vaziyette duruyor ne yapmam gerek yeni aldım o yüzdenmi yoksa 02.14.08 de tarihi cihaz bilgisi yoksa bişey yüklememmmi gerekiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Next cıhazları fabrikadan emu yuklenmiş olarak çıkar.o dediğiniz usb-kart-xcrypt kullanılır olmadığı için soluk duruyor. usb takarsanız o bölüm ancak renklenir.ve ya aynı şekilde kart girişi dediği yer cıhaza kart yerleştirdiğinizde ancak aktif oluır.Birde cıhaz bilgileri üzerindeyken kırmızıya basın ordan deneyin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri