Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: SOFTCAM YÜKLEME için yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SOFTCAM YÜKLEME için yardım

arkadaşlar herkese merhabalar.
    iki konuda yardımlarınızı bekliyorum..!
    1. at 1030 dciz sky cihazıma softcam yüklemek istiyorum ama bu konuda hiç bir şey bilmiyorum softcam neye yarar nasıl çalışır nasıl yüklenir
    2.benim cihaz yazılımı ile tv8 nba izliyorum disco yada polsatları izlemek için nagra keylerini girsem yeterlimidir.
    şimdiden teşekürler.:computer:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım softcam demek elle yazılması gereken keyleri zahmetsiz bir şekilde cihaza auto atmaya yarayan bir proğramdır......forum içerisinde verilen sunny ile ilgili softcam dosyasını zipten kurtararak dosya haline getiriniz...bu dosyanın içinde softcam *** ve yükleyici loderi göreceksiniz...cihazı anahtarından kapatıp yükleyiciyi açıp dosya seçe tıklayıp sunny softcamı seçiniz....cihazın anahtarını açın auto olarak keyler yüklenecektir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın antenci abicim hayırlı işler bol kazançlar sunnylerde polsatyazılım,tpsok yazılımı discowr yazılımlar tek tek mi atılıyor yoksa her yazılımdan sonra reset atmak gerekiyormu?9030da sarı mavi yeşil menüde keyler bölümüne giremedim acaba neden
    yazılımlardan sonra soft cam dosyası mutlak atılmalımı?teşekkürler cevabını bekliyorum saygılarrr

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sunnylere eskisi gibi softcam atamıyorum cihaz faıl veriyo nerede yanlışlık yapmışımdır teşekkürler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri