Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: SOFTCAM YÜKLEME için yardým

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

SOFTCAM YÜKLEME için yardým

arkadaþlar herkese merhabalar.
    iki konuda yardýmlarýnýzý bekliyorum..!
    1. at 1030 dciz sky cihazýma softcam yüklemek istiyorum ama bu konuda hiç bir þey bilmiyorum softcam neye yarar nasýl çalýþýr nasýl yüklenir
    2.benim cihaz yazýlýmý ile tv8 nba izliyorum disco yada polsatlarý izlemek için nagra keylerini girsem yeterlimidir.
    þimdiden teþekürler.:computer:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaşım softcam demek elle yazılması gereken keyleri zahmetsiz bir şekilde cihaza auto atmaya yarayan bir proğramdır......forum içerisinde verilen sunny ile ilgili softcam dosyasını zipten kurtararak dosya haline getiriniz...bu dosyanın içinde softcam *** ve yükleyici loderi göreceksiniz...cihazı anahtarından kapatıp yükleyiciyi açıp dosya seçe tıklayıp sunny softcamı seçiniz....cihazın anahtarını açın auto olarak keyler yüklenecektir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sayın antenci abicim hayırlı işler bol kazançlar sunnylerde polsatyazılım,tpsok yazılımı discowr yazılımlar tek tek mi atılıyor yoksa her yazılımdan sonra reset atmak gerekiyormu?9030da sarı mavi yeşil menüde keyler bölümüne giremedim acaba neden
    yazılımlardan sonra soft cam dosyası mutlak atılmalımı?teşekkürler cevabını bekliyorum saygılarrr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sunnylere eskisi gibi softcam atamıyorum cihaz faıl veriyo nerede yanlışlık yapmışımdır teşekkürler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri