Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

dün biraz internette dolaştım masonlarla ilgili bu sabahta yukarıda link i bulunan sayfaya göz gezdirdim...adamlar döktürmüş...gerçektende kalifiye biri güzel bir yazı yazmış...işin iç yüzünü bilmeyen aşık olur...

aklıma osmanlı bankası kurulduğunda "yok aslında farkımız biz osmanlı bankasıyız" reklamı geldi...adamlar böyle reklam yapmış iş yapabilmek için...zavallı millet "işte bu halis muhlis türk bankası,buram buram türk kokuyor"diyerek osmanlı bankasına parasını yatırmış...
bu masonlarda öyle güzel sözler döşemişlerki harbidende ben bir art niyet arayarak okumama rağmen bravo diyorum yazana... renk vermemiş...

enteresan bir tarikat..(dernek diye tutturuyorlar ama değil..bal gibi tarikat..)
çok sıkı iş bağları olduğu gibi çok sıkı inançlarıda var...yıllar evvel biri,gizli kamera ile ayinlerini çekmişti...kılıçlar cüppeler vs. gırla...adamlar birde bişeyler söyledikten sonra elleri ile boynunu kesme işareti yapıyorlardı...belki seyredenler görmüştür...hatta belki internette bile vardır o görüntüler...ben bakmadım...gizli kamera çekimlerini meşhur adnan oktar ın bir talebesi-adamı yapmış...sonradan öldürüldüğünü duydum...bilmiyorum aslını...

gizli saklı bir tarikat...ayinlerine bakılırsa bir müslümanın katılamayacağı bir yer...ayrıca öyle her önüne gelende katılamıyor...belli bir popülariteye, krediye, paraya,mevkiye, şöhrete sahip olmayan avcunu yalar...
bir bakkal, tamirci, tesisatçı ben masonum derse inanmayın

evet gizli saklı bir tarikat...bence tehlikeli bir tarikat...memleketi kemiren bir yuva...internette konu ile ilgili binlerce site var...uzun yazmak istemedim, kabak tadı veriyor...isteyen intenetten baksın...
selametle...