bu kadını ancak berlin berlin gibi filmler paklar
Teşekkur: 0
bu kadını ancak berlin berlin gibi filmler paklar
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Bu zavallı insan gündemde nasıl kalabilirim diye kara kara düşünürken aklına bu gelmiş herhalde.İslam prof. olduğu için birazcık yorum yapmış zavallı.
Gelelim 9 yaşındaki çocuğa , o yaştaki bir çocuğun bunu söylemesi normal ancak anormal olan babaannesinin islamı iyi bilmemesi ve bunu torununa anlatamamasından kaynaklanıyor sanırım.
Saygılar,
dangalak aptal kendini akıllı sanıyor
Arkadaşlar hepinize hassasiyetinizden dolayı canı gönülden teşekkür ediyorum
Konu konveks tarafından (20-08-2008 Saat 15:05 ) değiştirilmiştir. Sebep: yanlış yazım
Bu kadının meşur olmak için yapmayacağı hiç bir şey yok.Dinini yalanlamak dahil.Ama nafile yaşı geçmiş...Bundan sonra kimse yüzüne bakmaz.
Arkadaşlar kurban etmek kurbanlık kesmek çok güzel bişi allah daim ve kabul etsin amma velakin günümüzde öğle cahil ve yüzsüz insan varki değil bir kurbanlık kesip kurban etsin yüzlerce kurbanı kurban etse bile allah onun günahlarını affetmez, bakınız şimdi karı koca bana gelip çanak uydu takacaklarını söylediler hesap çıkardık tamam dediler peki bende gittim monte ettim güya parayıda peşin alacaktım aradan 3 yıl geçti ve ben çanak antenin bütün parasını henüz almış değilim, karı kocada her yıl kurban kesip dua ediyorlar allah bunların günahlarını nasıl affedecek bu ve bunun gibi insanlar benim yanımda değil müslüman insan bile değiller ben şunu bilirim eğer bir insan kurban kesip hayır yapacaksa önce sağa sola olan borcunu öder kimseyide hakkında konuşturmaz sonra arta kalan parayla kurbanlık keser böğle insaların günahlarını allah affedermi hangi din kitabında yazıyor emek hakkı ye!... ve sonra kurban kes allah seni affetsin varmı öle bişey?şimdide gelelim hülya avşara bence kesinlikle çok bilinçli söyledi bu lafı ewet doğrudur neden biliyormusunuz kurban kesip dini inaçlarımızı yerine getirebilir ve ii bir iş yapmış oluruz ama türkiyemizdeki aç sefil sefalet içinde yaşayan insanları unutmamak gerekitiyine inannıyorum imkanı olan insanlar örneğin mehmetçiğe ve birsürü yere bağış yapılabilir dünya bir yana türkiyemizde aç insan çokki köprü yol su okul elektrik gerekli olan şeylere para yatırmak bencede kurban kesmekten bin kat daha iyidir bu benim şahsi fikrim kurban kesenede kesmeyenede saygı duyarım ama herşeyden evvel "Herşey güzel insan içindir" saygılarımla aliharbiye.
LEBEN ?
serseri bunlar ya olur olmaz herşeye karışıyorlar terbiyesizler.
bir deyiş vardır:bari dinime kasteden müslüman olsa diye.bu söz aynen bunlar gibiler için söylenmiş.
Arkadaşlar Bundan Böyle Bu Gibi Zortlakların öldüğü Günüde Bayram Yapalım Hiç Olmassa Bayramın Tadını Cıkaralım Boya Küpü şıllık Senin Hakkından Kazım Kartal Gelsin Emii
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri