REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/7 1234567 SonSon
62 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Hülya Avşar "Hayvan keserek bayram yapan bir dini aklım almıyor"

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hülya Avşar "Hayvan keserek bayram yapan bir dini aklım almıyor"

Hülya Avşar, kardeşi Helin Avşar’ın sahibi olduğu sitede "Hayvan keserek bayram yapan bir dini aklım almıyor" başlıklı bir köşe yazısı kaleme aldı.

Avşar, "Son zamanlarda Türkiye’de bana göre alttan hiç kimsenin tahmin etmediği, Müslümanlığa farklı bakan bir jenerasyon geliyor" dediği yazısında, tartışma yaratacak görüşlere yer verdi. Ünlü oyuncu, "Benim fikrimi sorarsanız; İslami değerlerimizi şimdiden korumaya başlarız. Asıl tehditkar pozisyonlar yolda geliyor. Size en ufak örnek veriyorum; çok sevgili bir ahbabımın 9 yaşındaki torunu, babaannesine şöyle bir soru sormuş, ’Hayvan keserek bayram yapan bir dini aklım almıyor!’ İşte bu soru bana da şok!!! Mantıklı gelen bu soru alttan nasıl bir jenerasyon geldiğini size de fark ettiriyor mu? Belki de beni etkileme sebebi, benim d son yıllarda kurban kesmek yerine daha hayırlı olacak bir şeyler yapmayı tercih ediyor olmamdır" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

acaba gündemde kalmak içinmi böyle konuşuyorlar yoksa gerçekten aptalmı bu insan nasıl müslüman aklım almıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haysiyetsin kadın müsfettesi eğer dinimize göre kurban kesilmese şu an insanlar birbirlerini kurban edeceklerdi ve aklı fikri olmayan bu canlı yaratıklar bizlere ayüce allah'ın bir lütfu dur neden balık yiyorsun o canlı değilmi sen önce yunan adasına séx partisine giden kardeşini dizlinle utanmaz kadın nolacakki başka böylesindende bu beklenir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cehennemde yanarken aklın alır merak etme...
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cehennemde yanarken aklın alır merak etme...
    kurbanın sadece hayvan kesmekten ibaret olduğunu sanıyor...
    birazda inanç meselesi tabi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kurbanın sadece hayvan kesmekten ibaret olduğunu sanıyor...
    birazda inanç meselesi tabi..
    olsa bu şekilde konuşmaz değilmi?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

her konuda bir fikri olan şarkıcı/oyuncu vs.. hülya avşarın düşüncesizce sarfettiği bir söz.
    kendisini islam dininin bu "etkinliği" hakkında biraz araştırma yapmaya davet ediyorum. araştırma yapsın ki bu geleneğin hz.ibrahim den bu yana süregeldiğini, tevratta dahi bulunduğunu öğrenebilsin, araştırma yapsın ki kurban kesimleri sonrasında bağışlanan etlerin nice et girmeyen evde iştahla yendiğini öğrenebilsin.

ayrıca bu araştırmaları yaptıktan sonra hala bu sözün arkasında durursa, sayın avşar'a bir tek sözüm olacak
    (bkz: allah akıl fikir versin)

endoplazmikretikulum'den alıntıdır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    her konuda bir fikri olan şarkıcı/oyuncu vs.. hülya avşarın düşüncesizce sarfettiği bir söz.
    kendisini islam dininin bu "etkinliği" hakkında biraz araştırma yapmaya davet ediyorum. araştırma yapsın ki bu geleneğin hz.ibrahim den bu yana süregeldiğini, tevratta dahi bulunduğunu öğrenebilsin, araştırma yapsın ki kurban kesimleri sonrasında bağışlanan etlerin nice et girmeyen evde iştahla yendiğini öğrenebilsin.

ayrıca bu araştırmaları yaptıktan sonra hala bu sözün arkasında durursa, sayın avşar'a bir tek sözüm olacak
    (bkz: allah akıl fikir versin)

endoplazmikretikulum'den alıntıdır.
    dini sadece namaz oruç ve kurbandan ibaret sanıyorlar herhalde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

forumda küfür etmek serbest olsa 10 satır yazardım herhalde bu kadına...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ablanın 9 yaşındaki torunu bu soruyu sorduğunda geleck olan jenerasyonun düşünce yapısını değil de kendi islami cahilliğini düşünsen kendi jenerasyonunun islami bilgiden ne kadar uzakk kalarak televole kültürüyle büyüdüğünü düşünürsen sanırım sorunun çözümünü bulursun hülya hanım !!!

o çocuğa bunun bir ibadet olduğunu anlatamıyorsan bırak ta müslümanların bari tepkisini çekme ne demişler "ağır ol molla desinler" yani bilmiyorsan sus konuşma ki cahilliğin ortaya bari çıkmasın yazar müsvettesi

Sayfa 1/7 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri