REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/7 İlkİlk 1234567 SonSon
62 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Hülya Avşar "Hayvan keserek bayram yapan bir dini aklım almıyor"

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alperen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    böyle ***********in müslümanım demesinide benim aklım almıyor
    demiyorki zaten dediğini duydunuzmu hiç?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    her konuda bir fikri olan şarkıcı/oyuncu vs.. hülya avşarın düşüncesizce sarfettiği bir söz.
    kendisini islam dininin bu "etkinliği" hakkında biraz araştırma yapmaya davet ediyorum. araştırma yapsın ki bu geleneğin hz.ibrahim den bu yana süregeldiğini, tevratta dahi bulunduğunu öğrenebilsin, araştırma yapsın ki kurban kesimleri sonrasında bağışlanan etlerin nice et girmeyen evde iştahla yendiğini öğrenebilsin.

ayrıca bu araştırmaları yaptıktan sonra hala bu sözün arkasında durursa, sayın avşar'a bir tek sözüm olacak
    (bkz: allah akıl fikir versin)

endoplazmikretikulum'den alıntıdır.
    dini sadece namaz oruç ve kurbandan ibaret sanıyorlar herhalde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

neyse elbet birgün ölecek ve hesaba çekilcek her koyun kendi bacagından aslılır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Avşar anlamayanlara kızdı

Hülya Avşar iki gündür kurban üzerine yazıyor. Dün yanlış anlaşıldığı için bugün bir yazı daha yazmış. Bakın bu kez neler söylemiş?

Hülya Avşar kardeşi Helin Avşar'a ait olan Guardian Türk sitesinde kurban bayramıyla ilgili bir yazı yazmış ve "Hayvan keserek bayram olmaz" diyen bir çocuğun sözlerine yer vermişti.

Görüşleri tepki toplayan Avşar bugün yine bir yazı yazdı ve "Hayvan Keserek Bayram Olmaz" sözünün 9 yaşındaki bir çocuğa ait olduğunu söyledi.

Kısacası Avşar şöyle demek istemiş: "Aman dikkat, hayvan sever bir nesil geliyor. Hayvanların gırtlağını göstere göstere kesmeyin."

İşte Hülya Avşar'ın devam yazısı:

KURBAN KESEREK BAYRAM OLMAZ! ( BU 9 YAŞINDAKİ BİR ÇOCUĞUN SÖZÜ)

Bu yazıyı kaleme alma sebebim okuduğunu anlamakta zorlananlara…

Evet söz kulağınızı tırmalıyor, farkındayım!

Ayrıca, ben inançlı biri olarak gördüğüm, duyduğum bir gidişattan bahsediyorum.

Kurban kesmekten ya da kesmemekten çok, geriden gelen jenerasyon “kurallarına göre yapılmayan kurban kesme durumu”nu kabul edemiyorlar.

Çünkü hayvan sever bir jenerasyon geliyor. Sokak aralarında akan kanları, vahşeti görmek istemiyorlar.

EVET! Kurban eti, hayır kurumları dinimiz gereği olması gerekiyor.

Ama artık bunu kasaplardan kesilmiş kurban eti alıp dağıtarak yapma şansına sahibiz.

EVET! Yine söylüyorum; yeni jenerasyon, hayvanların gırtlağını göstere göstere keserek bayram yapan bir toplum istemiyor!

Ve ben; çocuklar… Gençler… Gelen yeni akımın dinine olan düşüncelerinin bizlerden farklı olabileceğini görüyorum."

bide bunu yazmıs

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kadir1234 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Avşar anlamayanlara kızdı

Hülya Avşar iki gündür kurban üzerine yazıyor. Dün yanlış anlaşıldığı için bugün bir yazı daha yazmış. Bakın bu kez neler söylemiş?

Hülya Avşar kardeşi Helin Avşar'a ait olan Guardian Türk sitesinde kurban bayramıyla ilgili bir yazı yazmış ve "Hayvan keserek bayram olmaz" diyen bir çocuğun sözlerine yer vermişti.

Görüşleri tepki toplayan Avşar bugün yine bir yazı yazdı ve "Hayvan Keserek Bayram Olmaz" sözünün 9 yaşındaki bir çocuğa ait olduğunu söyledi.

Kısacası Avşar şöyle demek istemiş: "Aman dikkat, hayvan sever bir nesil geliyor. Hayvanların gırtlağını göstere göstere kesmeyin."

İşte Hülya Avşar'ın devam yazısı:

KURBAN KESEREK BAYRAM OLMAZ! ( BU 9 YAŞINDAKİ BİR ÇOCUĞUN SÖZÜ)

Bu yazıyı kaleme alma sebebim okuduğunu anlamakta zorlananlara…

Evet söz kulağınızı tırmalıyor, farkındayım!

Ayrıca, ben inançlı biri olarak gördüğüm, duyduğum bir gidişattan bahsediyorum.

Kurban kesmekten ya da kesmemekten çok, geriden gelen jenerasyon “kurallarına göre yapılmayan kurban kesme durumu”nu kabul edemiyorlar.

Çünkü hayvan sever bir jenerasyon geliyor. Sokak aralarında akan kanları, vahşeti görmek istemiyorlar.

EVET! Kurban eti, hayır kurumları dinimiz gereği olması gerekiyor.

Ama artık bunu kasaplardan kesilmiş kurban eti alıp dağıtarak yapma şansına sahibiz.

EVET! Yine söylüyorum; yeni jenerasyon, hayvanların gırtlağını göstere göstere keserek bayram yapan bir toplum istemiyor!

Ve ben; çocuklar… Gençler… Gelen yeni akımın dinine olan düşüncelerinin bizlerden farklı olabileceğini görüyorum."

bide bunu yazmıs
    biri birgün bacagına sıkacak aklı başına gelecek
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    biri birgün bacagına sıkacak aklı başına gelecek
    bacağına sıkarlarsa dua etsin...
    hayır umarım sıkmazlar...bu sefer yine tüm müslümanlara kesilir fatura...
    ve umarım mesele konuşarak hülya avşarın susturulması ile biter.

hayvanın gırtlağını göstere göstere kesmessen hayvan acı çeker...çekmezmi?
    kafayı yukarıya kaldırıp boyunun meydana çıkması şart...eee çocuğun bu lafları söylüyorsa onu kurban kesim yerlerine götürme o zaman...

yahu sonra din bu...çocuğun hoşuna gitmiyor diye bu ibadetten vazmı geçilecek...sonra diğeride namaz ibadetini beğenmiyecek, bir diğeri oruç tutmaya laf edecek...bence çocuk mocuk hikaye...dine karşı bir operasyon.soğutma operasyonu..kafa karıştırmaya çalışıyor...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anadan babadan atadan eğitim almamış insanların yazdıkları bize ters gelmemeli biz bu tip insanlara cevap vererek rating lerini yükseltiyoruz bu ve bunun gibi düşünen cahil insanlara müslümanlığın güzelliklerini temizliğini yaşayarak anlatmalıyız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pis şıllık. müslüman falan değil bu benden söylemesi. belki de dinsiz falan bu(tövbe tövbe ya günaha sokcak akşam akşam). biliyorsan konuş alim sansınlar, bilmiyorsan sus adam sansınlar. magazin programlarında 4 dönüyor. ama iş dine geldiğinde hem yapmıyor hem de vay aklım almıyor vay anlamıyorum falan diyor. biz bu tür tiplere cahil diyoruz. o da farkındadır herhalde. konuşma bari cahil olduğun çıkmasın ortaya. pis züppe.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Helal olsun sizlere. Lafını bile etmeye değmez bir mahlukat için 6 sayfa doldurmuşsunuz. Ha gayret 8-10 sayfayı aşrın ki ne kadar dininize bağlı olduğunuzu gösterin. Salonda oturup ayıla, bayıla programını izleyeceksiniz, bilgisayarın başına geçincede döktüreceksiniz. Yakışıyor valla ne deyim. Bu yazı izlemeyenleri bağlamaz.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Helal olsun sizlere. Lafını bile etmeye değmez bir mahlukat için 6 sayfa doldurmuşsunuz. Ha gayret 8-10 sayfayı aşrın ki ne kadar dininize bağlı olduğunuzu gösterin. Salonda oturup ayıla, bayıla programını izleyeceksiniz, bilgisayarın başına geçincede döktüreceksiniz. Yakışıyor valla ne deyim. Bu yazı izlemeyenleri bağlamaz.
    Saygılar.
    usta bir laf ettin milleti susturdun

Sayfa 6/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri