hayır olmaz bu arada polsatlar zaten auto ama tpsler değil bu yüzden günlük verilen emu softcam dosyasını cihazına yükleme yapman gerek formumuzda her gün günlük emu ve tps dosyası verilmektedir saygılar!:45:
hayır olmaz bu arada polsatlar zaten auto ama tpsler değil bu yüzden günlük verilen emu softcam dosyasını cihazına yükleme yapman gerek formumuzda her gün günlük emu ve tps dosyası verilmektedir saygılar!:45:
arkadaşlar bende 2000cx plas var izliyebildigim kanal sadece polsatlar diger kanalları izleyebilmem icin ne yapmam gerekli yardım ederseniz cok sevinirim teşekürler şimdiden
yani 19-08-2008 yazılımını yükleyeyim next 2000 fta usb li cihazıma polsat lar auto tsp leri de hergün güncelleyim softcam dosyası ile doğrumudur
sağol veysel kardeş
hasan bir problem yaşarsan yaz elimizden geldiği kadarı ile ben ve ustalarım sana yardımcı olur kolay gelsin tekrar!:45:
veysel bi şey daha sormak istiyorum bu güncel softcam dosyası indirecemde cihazım belirtiğim gibi next fta 2000 usb li next 2000 super plus serisi soft camları yazıyor onumu indirecem benim cihazım next super plus 2000 serisi içindemi
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri