REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
46 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Next 2000 Super Plus 19.8.2008 Yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

caglayan07 arkadaşımıza katılıyorum, lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardım etsin.. teşekkürler şimdiden..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı caglayan07 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar ben bu yazılıma güncel softcam dosyasını yükleyemiyorum kabul etmiyor bilgisi olan varmı
    Alıntı Assassin23 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    caglayan07 arkadaşımıza katılıyorum, lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardım etsin.. teşekkürler şimdiden..
    Emuya reset atmayı deneyiniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben biraz acemiyim...( Dosya Türü: rar NEXT YE-2000 FTA USB_QNFM122.94_081908_TK0C0N0_pz.rar (1.26 MB, 41 kez İndirildi) ) dosyasını uyduya yükledim ve boot oldu! sonra uydu bozuldu galiba...bu sorunun çözümünü bilen varsa pratik olarak yapabileceğim çok sevinirim.yoksa bir uyducuya gitmek zorunda kalacağım.
    Uydunun marklası:NEXT YE-200 FTA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar super x plus yazılımı hatalı 15 kişi indirmiş ama kimse yazmamış düzeltilmesi dileği ile teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Buradaki yazılımı atacaksınız

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam size bir şey sormak istiyorum bu yazılımda next kayıt yapabılıyormu usb ye?????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Emuya reset atmayı deneyiniz..
    hallettm hocam sayende, teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çalışmalarınız için teşekkürler ben hangi yazılımı yükliyecem next2000cx süper plas nrec

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar bu yeni yazılımda degisik bir özellik eklenmismi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

next 200 fta usb li cihazıma 19-08-2008 yazılımı yüklersem polsat ve tps ler güncel olurmu seyredebilirmiyim yoksa neleri seyredebilirim şimdidem yardımlarınız için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart hayır!

Alıntı hasan59 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    next 200 fta usb li cihazıma 19-08-2008 yazılımı yüklersem polsat ve tps ler güncel olurmu seyredebilirmiyim yoksa neleri seyredebilirim şimdidem yardımlarınız için teşekkürler
    hayır olmaz bu arada polsatlar zaten auto ama tpsler değil bu yüzden günlük verilen emu softcam dosyasını cihazına yükleme yapman gerek formumuzda her gün günlük emu ve tps dosyası verilmektedir saygılar!:45:

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri