REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
46 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Next 2000 Super Plus 19.8.2008 Yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bende 2000cx plas var izliyebildigim kanal sadece polsatlar diger kanalları izleyebilmem icin ne yapmam gerekli yardım ederseniz cok sevinirim teşekürler şimdiden

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yılmaz01 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bende 2000cx plas var izliyebildigim kanal sadece polsatlar diger kanalları izleyebilmem icin ne yapmam gerekli yardım ederseniz cok sevinirim teşekürler şimdiden
    Diğer kanallar derken mesela softcam atarak hotbird uydusunda acılan kanallar belli.Hepsini izleme sansınız yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087

arkadaşlar 2000cx plasım var ancak polsat haric diger kanalları izleyemiyorum yardım ederseniz sevinirim.ayrıca program yüklüyorum ama yinede aynı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yani 19-08-2008 yazılımını yükleyeyim next 2000 fta usb li cihazıma polsat lar auto tsp leri de hergün güncelleyim softcam dosyası ile doğrumudur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart evet

Alıntı hasan59 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yani 19-08-2008 yazılımını yükleyeyim next 2000 fta usb li cihazıma polsat lar auto tsp leri de hergün güncelleyim softcam dosyası ile doğrumudur
    doğrudur hasan kardeş aynen dediğni yapacaksın kolay gelsin:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sağol veysel kardeş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart eksik olma

hasan bir problem yaşarsan yaz elimizden geldiği kadarı ile ben ve ustalarım sana yardımcı olur kolay gelsin tekrar!:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

veysel bi şey daha sormak istiyorum bu güncel softcam dosyası indirecemde cihazım belirtiğim gibi next fta 2000 usb li next 2000 super plus serisi soft camları yazıyor onumu indirecem benim cihazım next super plus 2000 serisi içindemi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart hasan

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. cihazına bu yazılımı ve aynı şekilde yani zaten okuduğundada anlayacaksın emu dosyasını atacaksın!:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart hasan

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu da emu soft kolay gele! olmassa bilgi ver!:45:

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri