Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arasý

Konu: Ölüyorum ne olur ambulans çaðýrýn...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Ölüyorum ne olur ambulans çaðýrýn...

Murat KÖSE KASTAMONU-SABAH

Kastamonu þehir merkezi dün dehþet verici bir olaya sahne oldu. Olay önceki gün saat 17.00 sýralarýnda Deveciler- Safalan caddesi yol ayrýmýnda meydana geldi. Þeker fabrikasýnda geçiçi iþçi olarak çalýþan Recai Kazancý (45), aðabeyi Ahmet ve iþsiz olduðu ancak zaman zaman araba alým-satýmý yaptýðý öðrenilen Erol Karagözoðlu (40) bir otomobilde alkol aldýktan sonra tartýþmaya baþladý. Tartýþma büyüdü ve araçtan dýþarý çýktýlar. Ýkili birbirini darp etmeye baþladý. Bu sýrada alacaklý olduðu iddia edilen Recai Kazancý, tabancayý çýkartýp Karagözoðlu'na ateþ etti.

KAFASINA SÝLAH DAYADI
    Bel ve ayaklarýna 5 kurþun isabet eden Karagözoðlu yere yýðýldý. Kazancý olay yerinden kaçmak yerine, elinde silah, kurþun yaðmuruna tuttuðu adamýn etrafýnda dolaþmaya baþladý. Zaman zaman tabancasýný yaralý adamýn kafasýna doðrultup, "Seni hemen öldürmeyeceðim" diye baðýrdý. Kanlar içinde yerde yatan Erol Karagözoðlu "Ölüyorum, ne olur ambulans çaðýrýn, hemen gelsin" diye baðýrmaya baþladý. Olay yerine gelen ekipler saldýrganý ve aðabeyini gözaltýna alýndý.

SON ÝSTEÐÝ SU OLDU
    Yaralý halde çok kan kaybeden Erol Karagözoðlu, ambulansýn gelmesi için yalvardý. Yaklaþýk 15 dakika ambulansýn gelmesini bekleyen yaralý bir ara "bir yudum su" diye inledi. Yaralýya küçük pet þiþeyle su getirildi. Polisler de yaralýnýn ayaklarýnýn altýna tabure koydu. Daha sonra Dr. Münif Ýslamoðlu Devlet Hastanesi'ne kaldýrýlan ve ameliyata alýnan Erol Karagözoðlu gece yarýsý hayatýný kaybetti. Gözaltýna alýnan saldýrgan Recai Kazancý'nýn susma hakkýný kullandýðý ve ifade vermediði belirtildi. Kazancý'nýn aðabeyi Ahmet Kazancý ise serbest býrakýldý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ne oldu þimdi?? alacaðýný tahsil mi etmiþ oldu??

ama bazý karaktersiz insanlar var ki gerçekten insaný delirme noktasýna getiriyorlar!! borç alýrken eðilip bükülüyorlar ondan sonra iþ ödemeye gelince tavýrlarý deðiþiyor !!öldürene haksýz diyemiycem bu durumda çünkü onu delirtene kadar gitmiþtir ama yine de gerek yok deðmez üç kuruþ için

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bizim millet alýþmýþ kara deftere

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri