Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Bilim kadınıydı dansöz oldu...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Bilim kadınıydı dansöz oldu...

DIŞ HABERLER

Cambridge Üniversitesi'nde araştırma görevlisi Emma Chapman "Bu hayattan sıkıldım" diyerek dansöz oldu, kendi okulunu bile açtı..

Dünyanın en prestijli okullarından İngiltere'deki Cambridge Üniversitesi'nde araştırma görevlisi olan 28 yaşındaki Emma Chapman, akademik dünyadan sıkılınca, radikal bir kararla dansöz olmaya karar verdi. Eczacılık ve biyoteknoloji alanında çalışan ve 100 kadar öğrencisi olan Chapman, The Telegraph gazetesine yaptığı açıklamada, "Göbek dansı bana aradığım özgürlüğü verdi" dedi.

MISIR TARZINI SEVİYOR
    İlk kez 1998'de göbek dansıyla tanışan Chapman, artık kendi dansözlük okulunu açacak kadar ustalaşmış. Bir daha asla sabah 9 akşam 5 çalışmayacağını ve daha çok Mısır tarzı oryantalden etkilendiğini belirten Chapman, bu kararı verdiğinde, başta nişanlısı olmak üzere ailesinden büyük destek gördüğünü söyledi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu kadının zaten eğitimde öğretimde gözü yokmuş belliymiş yani dürüstçe davranmış ve bizde ki bazı insanlar gibi fazla kıvırmadan direk söylemiş ve kıvırmaya başlamış

dürüstlüğü için kutluyorum kendisini ve dobralığı için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayret yaw ne insanlar var şaşırıyorum gül gibi
    işi var hele sonradan tercih etiği işe bak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayret yaw ne insanlar var şaşırıyorum gül gibi
    işi var hele sonradan tercih etiği işe bak
    dansözlük daha saygın gelmiş demek...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri