Teşekkur:  0
 Teşekkur:  0

sigara içme odasının tavanına bi bakın:)
 sigara içme odasının tavanına bi bakın:)

hehehehe çok güzel psikolojik baskı kurmuşlar tepelerinde ama hiç tınlayan yok yakmış sigarayı onları izliyorlar..ben o firma sahibi olsam birde ses sistemi döşerdim o odaya devamlı cenaze merasimi seslerini de verirdim o zaman daha etkili olurdu belki
"merhumu nasıl bilirdiniz ??"" "iyi bilirdik ama sigara çok içtiği için öldü""

adam hala tütürmeye devam ediyor
şahhsen ben sigarayı bırakanları cidden tebrik ediyorum kolay olmayan birşeyi başardıkarı için
selametle
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

en iyisi bu sigarayı barakmak en kısa zamanda yoksa
umuter usatnın dediği gibi rahmetliyi nasıl bilirdiniz..

yaş 35
16 yaşında başladım içmeye...
askere giderken bırakırım dedim..nerdeeee
askerde bırakamadım zaten...
gelince bırakırım dedim...olmadı
26 yaşında bırakmak için çerezler almaya başladım...fiyasko...
30 olduk sigara günde iki paket oldu...
31 olduk.afedersiniz ağzımdan sabahları acayip şeyler gelmeye başladı...tiksiniyordum...ulan yine bırakamadım bee...
31 in ikinci yarısı evlendim...hanım bırak demişti tamam demiştim...bırakamadım...
32 de artık kalbim sıkışmayabaşladı...iki adımda hemen yoruluyordum. ev 4 katta..ihtiyarlar gibi çıkmaya başladım...hanım sürekli söyleniyordu...
33 te nefesim hırıltılı çıkmaya başladı...geceleri üskattan horlamamı dinliyorlarmış...komşu söyledi...
34 olduk..6 ay işsiz kaldım..başvuru yaptığım yerde müdür sigara kullanıyormusun dedi...hayır dedim (halbuki 10 dk.evvel içmiştim...) ama o "hayır" harbidende "hayır" oldu
1 hafta canım çıktı...ne yapacağımı şaşırdım...çerezler yemekler, ne bulursam yiyordum
2 hafta biraz daha rahatti nispeten...
3 hafta... kendime hayret etmeye başladım "ilk defa üç hafta sigara içemedim" diye
4 hafta...artık yemekleri tadı farklılaşmaya başladı...hele meyvalar..o nasıl tad yarabbim...çayın bile farkı varmış...
2 ay...nefesim düzeldi...kalp sıkışıklığı gitti...
3 aydan sonra uzun yürüyüşler koşular...artık 4 kattaki evimize koşarak çıkabiliyordum hemde ellerimde pazar sepetleri ile...
velhasılı kelam gençlik dumanlar arasında kayboldu...
yukarıya sigara içen genç arkadaşların başına gelecekleri yazdım...
kendileri bilir...evet ***if veriyor ama acısı kötü oluyor...
bırakmak çokzor...bırakanlara helal olsun...hayatımda yaptığım en zor ve güzel birşeydi...
selametle...

tebrik ederim Osmann kardeşim benim gibi büyük iş başarmısın ben detaya inmiyecem tamamen irademle bıraktım.ama bırakmak isteyenlere tavsiyemdir ramazanda geliyorken yavaş yavaş ısınma turlarına başlayın olayı beyinde bitirin bakacaksınızki olmuş :45:

osmann kendini aşmış 4 sene sonra olimpiyatlarda görürseniz şaşırmayın
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri