Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
27 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: sigara içme odasının tavanına bi bakın:)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon10

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    osmann kendini aşmış 4 sene sonra olimpiyatlarda görürseniz şaşırmayın
    hangi daldan usta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    osmann kendini aşmış 4 sene sonra olimpiyatlarda görürseniz şaşırmayın
    yaramı deşme hocam...bu yılkini kaçırdım diye kahroluyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tebrik ederim Osmann kardeşim benim gibi büyük iş başarmısın ben detaya inmiyecem tamamen irademle bıraktım.ama bırakmak isteyenlere tavsiyemdir ramazanda geliyorken yavaş yavaş ısınma turlarına başlayın olayı beyinde bitirin bakacaksınızki olmuş :45:
    eyvallah bende seni tebrik ederim...bana hanım büyük destek çıkmıştı... tek olsam belki zordu bırakabilmem...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hangi daldan usta
    sanırsam koşu,yüzme ve çekiç atma olabilir
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustacım koşu yüzme tamam...çekicide atarım ama nereye düşeceğini bilemem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon10

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustacım koşu yüzme tamam...çekicide atarım ama nereye düşeceğini bilemem

hababam sınıfı..!
    osman abi kemal sunal gibi çekici ayağımıza düşürme de
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu ayran tarafından (20-08-2008 Saat 14:34 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hababam sınıfı..!
    osman abi kemal sunal gibi çekici ayağımıza düşürme de
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    eee ona göre kardeşim...baktınki ben elime almışım çekici, hemen kaçmalısın o bölgeden...her yere düşebilir...

(aslında o topuz. neden çekiç demişler?)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamamen irade meselesi 7-8 ay içmeyip sonra yine içmeye başlayanları gördüm nası bi bağımlılık yapıyormuş.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

size yalan gelir eskişehirde bir eniştem var benim tam komedi ya..adam o kadar prensipli ki bilim adamları araştırsa epey bi malzeme çıkar sanırım..bu söylediklerim tamamen gerçek..eniştem senenin 6 ayı sigara içer altı ayı içmez öyle bi enteresan tip hemde o kadar dakik ki gününe kadar bilir bi kere oturuyordu bizde sigara yaktı sigaradan bi kaç fırt çekti pat diye söndürdü neden söndürdün diye sorduk sigarayı bırakma saatim geldi o yüzden söndürdüm dedi valla adama helal olsun ya
    bende o zaman komple bırak gitsin bak 6 ay içmeden durabiliyorsun dedim..
    yok o zaman kendimle çelişkiye düşerim dedi kendi kendine öyle söz vermiş te ondan sözünü bozmuş gibi olurmuş...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    size yalan gelir eskişehirde bir eniştem var benim tam komedi ya..adam o kadar prensipli ki bilim adamları araştırsa epey bi malzeme çıkar sanırım..bu söylediklerim tamamen gerçek..eniştem senenin 6 ayı sigara içer altı ayı içmez öyle bi enteresan tip hemde o kadar dakik ki gününe kadar bilir bi kere oturuyordu bizde sigara yaktı sigaradan bi kaç fırt çekti pat diye söndürdü neden söndürdün diye sorduk sigarayı bırakma saatim geldi o yüzden söndürdüm dedi valla adama helal olsun ya
    bende o zaman komple bırak gitsin bak 6 ay içmeden durabiliyorsun dedim..
    yok o zaman kendimle çelişkiye düşerim dedi kendi kendine öyle söz vermiş te ondan sözünü bozmuş gibi olurmuş...
    mesleği ne? kesin askerdir
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri