REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
19 sonuçtan 11 ile 19 arası

Konu: Alman kanalında Türkiye rezil oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu olayların arkasnda siyaset var yapanlar bilinçli...!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bunu izlemiştim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sadece bunu yapan vicdan sahibi olmayan satıcılara yazıklar olsun diyorum kendien yapılmasını istemediğin bi şeyi başkasına yapmıyacaksın o zaman.!! sonuçta karşındaki de bir insan ve onu da geçtim ülkemize gelmiş bir MİSAFİR bizde böyle mi misafir anlaıyışı??!! misafir perverlik diye bas bas bağırdığımız bu mu?? gerçekten yazıklar olsun iyi de yapmışlar bu tür insanların foyasını meydana çıkarmışlar!!bi kaç tane karaktersiz fazladan para kazanacak diye tüm ülkemizin imajı zedeleniyorsa demekki çoğumuzda bi sorun var demektir..
    en başta dürüst olmayı öğrenmeliyiz ki ondan sonra etrafımızdan dürüstlük beklemeliyiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar yukarıda anlattıklarınızın türkçe tercümesi, (sizin söylemeye diliniz varmıyor ama ben söyleyim) TRL televizyonu bizi rezil etmedi. Rezilliğimizi tüm dünyaya duyurdu. Herşeyde rezilliğimiz paçamızdan dökülüyor vesselam.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yahu gerçekten başından sonuna hayretler içinde okudum bunu onlar yapıyor olabilir ama bunu bizimde yapabileceğimiz anlamına getirmeyin lütfen yazık toplumdaki bu kişiler veya kuruluşlar kanayan bir yara

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazık çok yazık bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamam bu milletimiz ayıbı rezil olmaya rezil oldukdaaaa peki şunuda neden belirtmiyorlar acaba bir türk türkiyede 5 yıldızlı bir otelde 300-350 ytl ödüyorda kendileri yani turistler neden acaba 30-50 euro ödüyorlar tamam ben de karşıyım ama neden bunlarıda belirtmiyorlar bizleri böyle kötülüyorlarda neden otellerin durumlarını açıklamıyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar hiç boşa sızlanmayın. İyi ahlağı tatile göndereli çoooookkk uzun yıllar oldu. Başka ne bekliyorsunuz ki? Benim memurum işini bilirle başlayıp, adam çalıyorsa işte yapıyorla devam ederek; millet olarak büyük bir gayret ve elbirliği ilebugünlere geldik. Şimdi ilenmenin sırası değil!
    Dünyaya örnek olmuş Anadolu Erenlerinden Ahi Evran Veli'nin ticaret adabından bugünlere koşarak geldik. Az şey mi sizce?
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

istanbul ve antalya gibi turizmle iç içe olan illerde yaşayıpta bu anlatılan GERÇEĞİ bilmeyen yoktur... bugun emin önüne çıkın görün. turiztlere satılan ok£y - tavla takımına 25 euro diyorlar ben sorduğumda bana 15 euro olurmuş.
    veya kapalı çarşıda satılan deri montlar. ruslara 250 ytl bana 185 ytl...
    Bu yaz bodrumda minibuste yazan yazıyo gördüğümdede aslında hiç şaşırmadım.
    1 per.. ; 2 euro
    1 kişi.. ; 2 ytl

Vayy bee amma şanslıyım heee. avrupalı bile ben gibi ucuza yaşamıyor...
    Yazıklar olsun böyle ticaret anlayışına...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri