REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 9400 vcı yeni frekans kayıt edemiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs 9400 vcı yeni frekans kayıt edemiyorum

dost tv frekansı değişmiş 12794 h 30000 bu frekansları giriyorum bir müzik kanalı çıkıyor neyse pakettir diyorum ara diyorum bu sefer o frekanstan hiçbirşey bulmuyor fc:5/4 diye birşey var onu nereye girmek gerekiyor bulamadım?
    cevaplarsanız sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Pasilobus Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dost tv frekansı değişmiş 12794 h 30000 bu frekansları giriyorum bir müzik kanalı çıkıyor neyse pakettir diyorum ara diyorum bu sefer o frekanstan hiçbirşey bulmuyor fc:5/4 diye birşey var onu nereye girmek gerekiyor bulamadım?
    cevaplarsanız sevinirim
    Cihazınızdaki Kullanılmayan tp leri siliniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki nasıl silecegim nereden silecegim?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım kumandadan menüyü tuşla, buradan Kuruluma gir.Alt satırlara doğru TP ekle kaldır olacak buraya gir.Türksat seçili iken frekansı aktif olmayanları bul ve tp sil diğince sileyim mi diyecek ok de eğer bu frekansta kanal listende kanal varsa ikinci defa tüm kanallar silinecek sileyimmi diyecek zaten sinyal yoksa bu firekansta buna da ok de.Bu kadar.
    Saygılar,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ozay_74 arkadaşımızın dediği gibide yapabilirsin yada başka kullanmadığın bir uyduyuda silebilirsin.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kullanmadığınız bir uyduyu silince olur.Bende de oluyor ara sıra..ben de temizliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu arkadaş gerekli acıklamayı yapmış eger yapamıyorsan en yakın bir servis arkaşa götürün derim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki bu neden oluyor arkadaşlar bazen bendede oluyor ama benimki easpromo kanalından taratınca bile her kanal bulunmuyor bu neden oluyor?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşalr teşekkürler kullanmadıgım uyduları silince düzeldi çok teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    peki bu neden oluyor arkadaşlar bazen bendede oluyor ama benimki easpromo kanalından taratınca bile her kanal bulunmuyor bu neden oluyor?
    TP ler dolunca bu sıkıntı oluyor tf tabanlı cihazlarda. yapmayı bilenler
    için kanal editöoune listelerini upload edip içindeki eski tp leri silmereri
    bu birinci saçenek. bunu yapamayanlar için ikinci seçenek de uydu tp
    düzenleme bölümünden turksatı uydu sil bölümünden kompile silip
    manuel birtane turksat ekleyim e.promo tpsini ekleyip şebeke açık
    taratmaktır böylece içindeki tüm seki tpler silinmiş olur ve tüm
    listeyi eksiksiz bulur...

bilmem derdine çare olabildikmi.
    veya sorunu yanıtlıyabildikmi.
    sevgili sarrafım.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri