REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 8/13 İlkİlk 12345678910111213 SonSon
127 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: Fenerbahçe ve Galatasaray Şampiyonlar Ligi Maçlarını Veren Kanallar Uydu ve TP.leri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel bir topik olmuş emeğinize sağlık düzenli...
    üylerimizde çabuk ulaşabilecektir maç yayını ilk
    ilgili bilgilere.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    koca yaz tatil yapmadık bari antalya ya gelince günü birlik yapıveririz yanlız bütün forumu getircem

@kumantan54

isterse 8 li olsun hiç fark etmez.

Bulundugun yerle alakalı

Aşagıdaki resim HCakır çekmiştir,izmirlidir kendisi ve bir sorun yok

resmimi umuma açık yerde ne gezdiriyomuz arkadaşlar bak kızıyom...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar paylaşım için teşekkür ederim.galatasarayımızın ilk maçınıda thor uydusundan seyrettim.tv nin sesini kıstım radyodan maçı dinledim.biraz gecikmeli oluyor ama olsun.hayırlısı olsun.herkese iyi seyirler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anahtar_54 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    galatasarayımızın ilk maçınıda thor uydusundan seyrettim.tv nin sesini kıstım radyodan maçı dinledim.biraz gecikmeli oluyor ama olsun.hayırlısı olsun.herkese iyi seyirler.
    Güzel denemeymiş...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kumantan54 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    merhaba üç elenbiyle tor seyredilirmi
    selam hemşerim.sen merkezde mi oturuyorsun.onu belirt.ben SAKARYA merkezden thor uydusunu thor uydusuna çevrilmiş çanak anten üzerinden seyrediyorum.bu uydunun çanak duruşu diğer uydulara göre biraz farklı olduğundan üçlü sistemde olmaz sanırım.ben bile thor uydusuna dönük çanak bağlantısıyla bazen sorun yaşıyorum.üçlüde olmayabilir.yardımcı olabileceğim bir konu olursa bana pm at.sana kolay gelsin.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anahtar_54 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam hemşerim.sen merkezde mi oturuyorsun.onu belirt.ben SAKARYA merkezden thor uydusunu thor uydusuna çevrilmiş çanak anten üzerinden seyrediyorum.bu uydunun çanak duruşu diğer uydulara göre biraz farklı olduğundan üçlü sistemde olmaz sanırım.ben bile thor uydusuna dönük çanak bağlantısıyla bazen sorun yaşıyorum.üçlüde olmayabilir.yardımcı olabileceğim bir konu olursa bana pm at.sana kolay gelsin.
    Hotbird merkezli çanakta oluyor bakınız üst mesajlardaki çalıntı yapdıgım resim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    üstad kaçlık çanakla oluyor acaba.bendeki çanak 90 lık.yayınları almakta bazen sıkıntı yaşıyorum.rüzgar filan çıktığı zaman bazı frekanslar kırılmaya başlıyor.ben de ilaveten 110 cm lik çanak anten ile 3lü aparat hotbird-astra ve sırüs uyduları var.thor uydusunu denedim ama olmamıştı.sizin bilgilerinizde bazı arkadaşlara yol gösterebilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

üstad kaçlık çanakla oluyor acaba.bendeki çanak 90 lık.yayınları almakta bazen sıkıntı yaşıyorum.rüzgar filan çıktığı zaman bazı frekanslar kırılmaya başlıyor.ben de ilaveten 110 cm lik çanak anten ile 3lü aparat hotbird-astra ve sırüs uyduları var.thor uydusunu denedim ama olmamıştı.sizin bilgilerinizde bazı arkadaşlara yol gösterebilir.
    çanağın 110cm ise sorun yaşamazsın.72.mesajda 3.üncü lnb thor ona göre
    ayarla sorun olmaz yalnız iyi bir ayar yapmanız lazım yoksa 12723 paketi
    kırıyor bilgilerinize...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konuya gerekli açıklamayı f47xfenerli usta yapsın çünkü sistemi kuran o ve resimdeki canak 90 cm canak mevcut

Kullanıcı Bilgi Menüsü

seni çortan hırhızı seni

Sayfa 8/13 İlkİlk 12345678910111213 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri