REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
127 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Fenerbahçe ve Galatasaray Şampiyonlar Ligi Maçlarını Veren Kanallar Uydu ve TP.leri

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı asderfor Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    frekansı nedır
    12723 H 27500 3/4

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bulunduğum şehir itibariyle thor uydusunu alamıyorum maalesef. diğer uydulardaki antenna1 kanalını çözmenin bir yolu falan yok mu acaba sharing falan. gs maçını izleyemeyecek miyim yani

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı handsome Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bulunduğum şehir itibariyle thor uydusunu alamıyorum maalesef. diğer uydulardaki antenna1 kanalını çözmenin bir yolu falan yok mu acaba sharing falan. gs maçını izleyemeyecek miyim yani
    Forumda Digitürk ve Dsmart la ilintili Card Sharing muhabbeti Yasak

Bu arada birinci mesajda yer alan rts sat yani fenerin maçını hotbird den yayınlıcak olan kanal ilgili siteden kaldırılmış

Bir tek thor dan izlenicek gibi gözüküyor.

Geçen maçta aynısı olmuştu sanırsam.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Forumda Digitürk ve Dsmart la ilintili Card Sharing muhabbeti Yasak

Bu arada birinci mesajda yer alan rts sat yani fenerin maçını hotbird den yayınlıcak olan kanal ilgili siteden kaldırılmış

Bir tek thor dan izlenicek gibi gözüküyor.

Geçen maçta aynısı olmuştu sanırsam.

ben d smart ve digiturk ile ilgili sharingden bahsetmiyorum ki. sirius ve w2 deki antenna1 kanalıyla ilgili sharingden bahsediyorum

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı handsome Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben d smart ve digiturk ile ilgili sharingden bahsetmiyorum ki. sirius ve w2 deki antenna1 kanalıyla ilgili sharingden bahsediyorum
    açık yazalım o zaman ;)

:d lafın ucu bucagı belli olsun

w2 deki olamaz card sharingde

siriusta max tv platform unda

@cenk35cenk

1 derece thor uydusundan yayın yapan digi tv platformunda bulunan aşagıdaki parametrelerdeki kanal

12723 H 27500 3/4 Antena 1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    12723 H 27500 3/4
    mersı tsk :45:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri