Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
22 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: cabbari dün yanmış...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haftaya sıcaklıkların artarak yine devam edeceğini söylüyordu haberlerde nazilli de çok sıcaktı ama buranın en güzel yanı nem olmaması nem olduğu zaman insanın soluğunu kesiyor çünkü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla arkadaşlar Akhisar'da yanıyordu bir haftadır. Ayaksız vantilatörün önüne su kovası koyup öyle çalıştırıyorum ama genede sıcak hava üflüyor.
    Ama biraz önce bardaktan boşanırcasına yağmur yağdı. Ortalık serinleyiverdide bu gecelik kurtulduk sıcaktan. Küresel ısınma dedikleri bu olsa gerek herhalde.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon10

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    senin şansına
    saat13 ve 16 arası yaşlı ve çocuklar dışarıya çıkmaması için devamlı anons yapılıyor
    selametle
    boşver ağa sana bişey olmaz..sen daha gençsin... muzo usta düşünsün....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saat 17:00 de mesajı yazdım biraz zaman geçti yağmur yağmaya başladı nazilliye biraz bastırdı sonra geri durdu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Valla arkadaşlar Akhisar'da yanıyordu bir haftadır. Ayaksız vantilatörün önüne su kovası koyup öyle çalıştırıyorum ama genede sıcak hava üflüyor.
    Ama biraz önce bardaktan boşanırcasına yağmur yağdı. Ortalık serinleyiverdide bu gecelik kurtulduk sıcaktan. Küresel ısınma dedikleri bu olsa gerek herhalde.
    Saygılar.
    "Ayaksız vantilatörün önüne su kovası koyup öyle çalıştırıyorum ama genede sıcak hava üflüyor"
    soğukmu üflemesi lazım? ilk defa duyuyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Osman kardeş, vanti zaten sıcak hava üflediğinden, önüne koyduğum suyuda iki dakkada ılıtıyor ve oradan gelen havada ılık oluyor. Havanın ne kadar sıcak olduğunu düşün!!! Evin içinde sıcaklık 35 dereceye kadar çıktığı oluyor.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yahu bende pazar akşamı alanya ya gidecektim.

evde güç kaynağı var.elektrik kesilsede tv izlemeye internete devam ediyorum.tabii 10-15 dak. kadar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

berbatki ne barbat ceyran taşımaz oldu günde 4-5 saat elektrik kesiliyor kaldırmıyor artık
    ,nem %84 ölçülmüş dün sıcaklık ise 41 hissediliir derece ise 52
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

alanya kavruluyor istabul ise serindi bugun. yağmur ha yağdı ha yağacakl dedikj ama bir damlamadı gitti..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bugün daha sıcak olacakmış

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri