haftaya sıcaklıkların artarak yine devam edeceğini söylüyordu haberlerde nazilli de çok sıcaktı ama buranın en güzel yanı nem olmaması nem olduğu zaman insanın soluğunu kesiyor çünkü
haftaya sıcaklıkların artarak yine devam edeceğini söylüyordu haberlerde nazilli de çok sıcaktı ama buranın en güzel yanı nem olmaması nem olduğu zaman insanın soluğunu kesiyor çünkü
Valla arkadaşlar Akhisar'da yanıyordu bir haftadır. Ayaksız vantilatörün önüne su kovası koyup öyle çalıştırıyorum ama genede sıcak hava üflüyor.
Ama biraz önce bardaktan boşanırcasına yağmur yağdı. Ortalık serinleyiverdide bu gecelik kurtulduk sıcaktan. Küresel ısınma dedikleri bu olsa gerek herhalde.
Saygılar.
saat 17:00 de mesajı yazdım biraz zaman geçti yağmur yağmaya başladınazilliye biraz bastırdı sonra geri durdu
![]()
Osman kardeş, vanti zaten sıcak hava üflediğinden, önüne koyduğum suyuda iki dakkada ılıtıyor ve oradan gelen havada ılık oluyor. Havanın ne kadar sıcak olduğunu düşün!!! Evin içinde sıcaklık 35 dereceye kadar çıktığı oluyor.
Saygılar.
yahu bende pazar akşamı alanya ya gidecektim.
evde güç kaynağı var.elektrik kesilsede tv izlemeye internete devam ediyorum.tabii 10-15 dak. kadar
berbatki ne barbat ceyran taşımaz oldu günde 4-5 saat elektrik kesiliyor kaldırmıyor artık
,nem %84 ölçülmüş dün sıcaklık ise 41 hissediliir derece ise 52
selametle
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
alanya kavruluyor istabul ise serindi bugun. yağmur ha yağdı ha yağacakl dedikj ama bir damlamadı gitti..
Bugün daha sıcak olacakmış
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri