REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
41 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Bükreş 1 GALATASARAY 0.(malesef elendik)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

malesef buraya kadarmış elendik

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Uefada buluşmak dileği ile ...UEFA FİNAL KARŞILAŞMASI BJK-GS

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sahadaki futbola gerçekten inanamıyorum..Bu kadar kötü bir futbol hayatta izlememiştim..Sanki avantaj bizde de atak yapmıyoruz 5 gol pozisyonuna karşı GS 1 pozisyon...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şu dünyada insan kılığında ne yaratıklar var hayret. Ben bir GS'lı olarak dün Fenerimizin, bugün Beşiktaşımızın galibiyetlerine göbek atıp sevinirken Headet sen bir Türk takımının dışarda elenmesine nasıl bu kadar sevinebiliyorsun? Yaşındanda mı utanmıyorsun bu yazıları yazarken? Bu sitede senden çok gençler var. Onlara örnek olacağın yerde ördek olmuşsun. Kutlarım seni valla. Her yapabilceği iş değil.
    f47xfenerli kardeş seni uyarmış!!!!!
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sanıyorum arkadaş sarhoş. müslümden girmiş adnan babadan çıkmış.. ayık bir insan böyle cümle kurmaz bence...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sanıyorum arkadaş sarhoş. müslümden girmiş adnan babadan çıkmış.. ayık bir insan böyle cümle kurmaz bence...
    valla arkadaşım kusura bakmada biz geçen sene chelseyi havaalanında karşılayan galatasaraylılarıda gördük, önce hazım edeceksiniz..sözüm meclisten dışarı....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı WYATT_EARP Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla arkadaşım kusura bakmada biz geçen sene chelseyi havaalanında karşılayan galatasaraylılarıda gördük, önce hazım edeceksiniz..sözüm meclisten dışarı....
    hazım etmesi gereken etsin...
    ama bana karşı neden bu cümleyi kullandınki..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

galatasarayda bu sene 2. lorant vakası yaşanır bence. yine tek kaldık yazık oldu..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kardeşim konu hazımsızlık meselesi değil. Adamın terbiyesizliği. Ne hazımsızlık olacak ki biz oraya 10 defa gittik. 11. gidemedik. Sizse henüz 6.yı gidiyorsunuz.Tencere, tencereye dibin kara demiş. Öbür tencerede ona seninki benden kara demiş. Seninkide o hesap. GS.ın geçen yıllarda yabancı bir takımla maçında, yabanlara ayrılmış bölüme bilet alarak o yabancı takım lehinde tezahürat yapanlarıda unutmadık befendi. Bilmem anlatabildim mi?
    Saygılar.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adnan efendi diyorki;hedefleri KADIKÖY de final oynamakmış vede finalin yeri açıklandığı zaman zaten böyle bir hedef geçmiş içinden,yani kimsenin üzülmesine gerek yok ALTIsaray iyi yolda onlara teşekkür borçluyuz bizlere tromso helsinborg gibi afrika ülkesinden takımları tanıma şansına nail ettiler..

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri