Evet kanal 24 açıldı ama bu sefer diğer tüm k.e.y. isteyen kanallar gitti.Polsat,railer,thor açmıyor.Hacksattan k.e.y inmiyor.Coscos ustanın verdiği en son dosyayı var/ke.ys bölümüne attım.Yine olmadı.Onunla uğraşıyorum şimdide.

Teşekkur: 0
Evet kanal 24 açıldı ama bu sefer diğer tüm k.e.y. isteyen kanallar gitti.Polsat,railer,thor açmıyor.Hacksattan k.e.y inmiyor.Coscos ustanın verdiği en son dosyayı var/ke.ys bölümüne attım.Yine olmadı.Onunla uğraşıyorum şimdide.
Daha önceki yedekelediğim imaja döndüm.Sorun kalmadı.Diğerleri açıldı.
bu verecegim fbiis ***leri drembox a yükle yeşil tuşa basarak emuyu fbiss yap kanal 24 ü izle daha sonra tekrar hagi emuyu kullanıyorsan (cccam2.0.7) o emuya geçiş yap bu sayede diger kanallarında açılmış olur. Yalnız bunu yapmadan önce hacksatv9 aç şifreyi sıfırla daha sonra cccam ***lerini indirEvet kanal 24 açıldı ama bu sefer diğer tüm k.e.y. isteyen kanallar gitti.Polsat,railer,thor açmıyor.Hacksattan k.e.y inmiyor.Coscos ustanın verdiği en son dosyayı var/ke.ys bölümüne attım.Yine olmadı.Onunla uğraşıyorum şimdide.
Konu *-*trixter*-* tarafından (05-09-2008 Saat 17:32 ) değiştirilmiştir.
Murat ustam dediklerin hepsini yaptım.Ancak addondan fbiss diye değilde biss diye bir emu var.Onu indirip kurdum herhalde aynı şey.Maçlar başlayınca denerim artık teşekkürler.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)