YouTube'a, 5 Mayýs'tan beri eriþilemiyordu. Mahkeme kararýyla engellenen site, Türkiye ile birlikte sadece Çin, Pakistan ve Tayland'da yasak.
Dünyanýn en büyük eriþim sitelerinden biri olan YouTube dün gece açýldý. Atatürk'e, Türklere ve Türkiye'ye hakaret içeren görüntüler yayýnladýðý gerekçesiyle YouTube'a Mart 2007'den bu yana 5 kez eriþim yasaðý getirilmiþti. Son olarak, Ankara 1'inci Sulh Ceza Mahkemesi'nin 5 Mayýs tarihli kararý doðrultusunda siteye eriþim yasaðý getirilmiþti. YouTube'a daha önce de mahkeme kararýyla eriþim engellenmiþti.
YouTube'u yasaða raðmen Türkiye'den günde 1.5 milyon kiþi ziyaret ediyordu.
24 SAATLE 72 SAAT ARASI SÜRECEK
Youtube'a tüm Türkiye'nin yeniden eriþebilmesi için DNS'lerin tamamýnýn yenilenmesi gerekecek. Bu bölgelere göre deðiþmekle beraber 24 ile 72 saat arasý sürecek.
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.


Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri