Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 6/6 ÝlkÝlk 123456
56 sonuçtan 51 ile 56 arasý

Konu: G.Antep 1 Fenerbahçe 0 maç sonrasý yorumlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý f47xfenerli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    evet niye dersen maçý izlemedin sanýrým bu maçý izleyen bir futbol sever bu yorumu yapmazdý sahada amatör kümeden bir takým olsa antep e karþi
    fenerden daha ruhlu bir forma mücadelesi verirdi oysaki yaptýðýn yorum
    saberdin düzelir hikayesiydi mevzu bu deðil.bir takým yenilebilir hatta 5-0
    da yenilir ama mücadele eder iþte söylenmek istenen buydu. insanýn kendi takýmý olmayýnca demekki bunlarý göremiyor.neyse
    peki þöyle düþün. antep feneri oynatmadý. fener oynayamadý deðil..
    daha çok pozisyonlar bulan net antepti..illa fener yenecek diye bi þey yok..
    antep günündeydi..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu sene Aziz Yýldýrým gider,kaprisleri yüzünden fenerbahce zarar görüyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Haklýsýn Kardeþ!

Alýntý f47xfenerli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    evet niye dersen maçý izlemedin sanýrým bu maçý izleyen bir futbol sever bu yorumu yapmazdý sahada amatör kümeden bir takým olsa antep e karþi
    fenerden daha ruhlu bir forma mücadelesi verirdi oysaki yaptýðýn yorum
    saberdin düzelir hikayesiydi mevzu bu deðil.bir takým yenilebilir hatta 5-0
    da yenilir ama mücadele eder iþte söylenmek istenen buydu. insanýn kendi takýmý olmayýnca demekki bunlarý göremiyor.neyse
    Sana katýlýyorum, sahada ruh diye birþey yoktu. Ben þiþirme yapmayacaðým. Üzülme ama fenerli kardeþ, her zamanki haliniz. Para ve imkan var ama ruh yok. Böyle giderse haliniz geçen sezondakine benzeyecek. Basrinin dediði gibi henüz ligin baþý ama herþeyin para olmadýðýda ortada. Yapýlan yemeðe tat için birazda tuz ve baharat lazým. Yanýlýyormuyum.
    Saygýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

maçý 25 ile 35. dk larýnýný izledim yani orda görüðüm kadarýyla g.antep daha etkili ataklar yapýyordu içimden de geçmedi deðil kesin g.antep maçý alýr dedim tebrikler g.antep'e herzaman iyi oynayan kazansýn derim.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hiç olmaz antep fener i yenmemeli fener kim antep kim? kardeþim koskaoca trilyonluk camiasýn benim gördüklerimi görmüomusun?forvetin yok,önliberon yok,kalecin zaten yok iyi bir yedek bile olamýycak volkan kova gibi kalede,bi bakýn maça orta saha bomboþ hiç bir direnç yok forvete top gelmiyor gelsede atacak adam yok,kezmaný bu takýmdan yollayanlar hesap verecek bigün,ama olan FENERBAHÇE me olacak.yazýk, çok yazýk...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tamam sizin dediðiniz olsun. ama bu zamana kadar zaten fenerbahçe bir takým ruuhu oluþmadýki... anca kasanýzdaki paralarla övündünüz. bende bir galatasaraylý olarak ýsrarla diyorumki fenerbahce yapacaðý bütün maçlarý kazanacak diye bir þey yok.. bu maç böyle oldu... daha ilk hafta. antep her sene fenere yatýyordu. bu sene yatmadý.. + Antep bizim ligimizde oynuyorsa demekki iyi bir takým. Maçtada gördükki Büyük takýmlarla mucadele edilebiliyor...

Ama sonraki haftalarda Fenerbahcenin böyle devam edeceðinide hiç sanmýyorum. avrupa kupasýný kaldýrmýþ bir hoca ve 2 gol kralý olan bir takýma sahipsiniz... bazý iþler yolunda gitmiyorsa demekki bu iþ gol krallarýyla þampiyon hocalarla olmuyor demektir.. tamamen takým olarak çözülmesi gerekir...

birde þahsen fenerbahcenin bu yenilgiside beni mutlu etmedi deðil. ezeli rakibimizin puan kaybetmesine çokta sevindim açýkçasý...

Sayfa 6/6 ÝlkÝlk 123456

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri