REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
21 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: pc ye ram takma yardımı lutfen

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ram le ve virüs le alakası yok tabi microsoft a göre

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bak bakalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

diyelim ters taktınız -2048 görünür

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı firelove Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    diyelim ters taktınız -2048 görünür
    Ram leri ters takman mümkün değil arkadaşım tabiki kırmazsan???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

son kurduğun programların çakışmasından meydana gelebilir aynı sorun bende olmuştu!!!!!
    kurduğun programları bi kaldırıp tekrar dene olmaz ise ramdan olup olmadığını denmek için yeni taktığın ram ı çıkart bi de ole dene bakalım bidaha aynı hatayı verecek mi kolay gelsin ????

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadşlar herkese teşekkurler once ram den dir diğe yeni ram i çıkartıp eskıyle açtım ama yıne aynı hatayı verdi ramlar arasında mhz farkı yok ikside667mhz ama şoyle bişey var ben yabancı siteden film izlerken bi codec gonderdi kur dedim viruslu çıktı yuklemedim ama galiba virus gelmiş yinede ve ondan sonra kapanmaya başladı dun bende format attım pcye ve formattan sonra tarattım pc yi kaspersky la ve 3 tane virus buldu d surucusunun içinde onları sildim kaspersky kaldırdım ve avast kurdum allaha şukur şuanda sorun yok ram 2048 gozukuyo inaşllah sorun çıkmaz her kese bigi için sonsuz teşekkurler

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyikı varsınız tabi bu yaptıgım işlemleri arkadaşım onerdi ondanda allah razı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birde ram takmadan önce elindeki elektiriği boşaltman gerekli yani duvara vurman yeterli benim başıma kaçkere geldi remi yakarsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087

Alıntı veli taşdöven Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    birde ram takmadan önce elindeki elektiriği boşaltman gerekli yani duvara vurman yeterli benim başıma kaçkere geldi remi yakarsın
    Duvaramı vuruyorsun !!!

Yapmayın ya şöyle cahil işler ram'a
    daha çok zarar verebilirsin.Ram'ları elinle takacağına göre
    elindeki elektriğini kasaya dokunarak boşalt.RAM'ları üst
    köşelerden devrelere dokunmadan yuvasına nazik bir
    şekilde bastır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veli taşdöven Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşın sorunu çözülmüştür.
    ayrıca hiç bir pc parçası duvara atılmaz. onarılmayan parça yenisiyle değiştirilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyide arkadas diyorki elindeki elektrigi bosaltman icin duvara vurun yada dokunun parcadan bahsetmiyor

ama bunada gerek yok , o ayri

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri