REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Amd Athlon 64 Bıt 3000+ Işlemcili Bilgisayar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Amd Athlon 64 Bıt 3000+ Işlemcili Bilgisayar

İşlemci: AMD Athlon 64 Bit, 1800 MHz, (9x200) 3000+
    Anakart: Sapphire PE-A9RS482M (2 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN)
    Bellek: 768 MB DDR SDRAM
    Ekran Karti: ATI RADEON XPRESS 200 64 MB ONBOARD
    Ses Karti: Creative SB PCI128 (Ensoniq ES1371) Sound Card
    Harddisk: 120 GB 7200 RPM Ultra ATA/133
    CD-RW: PHILIPS CD-RW (52x/32x/52x CDRW)
    DVD-RW: LG DVD RW Siyah
    Klavye: HID Klavye Multimedia (USB)
    Fare: PS/2 Uyumlu Optik Fare
    Kasa: Frisby BMW Seffaf Kasa (Kulplu Siyah)
    Monitör: 17" Vestel FLAT Monitör

Fiyati: 395 Lira

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok para benim verecegim para 250 ytl kardeş yukarı çalışmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olacagıne

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı süleyman09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok para benim verecegim para 250 ytl kardeş yukarı çalışmaz
    İlgilendigin icin tesekkür ederim ama bugün konustum daha 300 liraya bilgisayarci kendisi aliyor zaten. Satacagi fiyatta 400 den asagi degil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı süleyman09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    olacagıne
    Bugün ben bir kac bilgisayarci dolastim. Bu verdigim özelliklerde bilgisayari satin alacak misim gibi sordum sorusturdum bana cikarilan rakam 420 civari bir rakamdi. Ayni özelliklerde bilgisayari ben satmak istedigimi söyledigimde o zaman da 300 liraya almak istediler. Yani durum ortada. O yüzden suanda yazmis oldugum rakam güncel bir rakamdir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

samsundamısın ben ısparta 10gün önce bir arkadaşa alm senin kinin 1 altı herşeydahil 275 aldık burda biraz ucuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

samsundamısın ben ısparta 10gün önce bir arkadaşa alm senin kinin 1 altı herşeydahil 275 aldık burda biraz ucuz
    Evet Samsundayim. Senin söylediklerin de dogrudur ama dedigim gibi ben bugün bütün günümü bilgisayarcilarda gecirdim. Almak istedigimde söyledikleri rakam 420 civari, satmak istedigimi söyledigim de de 300 liraya alabiliriz dediler. Suanda kullandigim bilgisayar zaten.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yeringöre pazarfiyatı degişir şuan 0 bilgisayar 450 li lerden başlıyor yukarı dogru gidiyor artık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yeringöre pazarfiyatı degişir şuan 0 bilgisayar 450 li lerden başlıyor yukarı dogru gidiyor artık
    Evet 500 e de bilgisayarlar var elbette ama onlarin özellikleri degisik tabi. Her bilgisayarin donanim özellikleri farkli haliyle. O yüzden fiyatlarinin farkli olmasi da normal.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inşallah istedigin fiyattan satarsın ve hayırlısı ney se o olsun

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri