bu akşam haberlerde izledim ulaşdırma bakanı 14 ilde karasal yayına başlanacağı ve çok yakındada bütün türkiyede başlanacağinı acıkladı acaba çanaklar kalkarmı
Teşekkur: 0
bu akşam haberlerde izledim ulaşdırma bakanı 14 ilde karasal yayına başlanacağı ve çok yakındada bütün türkiyede başlanacağinı acıkladı acaba çanaklar kalkarmı
ASLA KALKMAZ....bu olay aylardır konuşuluyor.....ama kimse karasal yayının ne olduğunu tam bilmiyor..karasal yayın sağlayıcılarıda kasten eksik ve yanlış bilgi veriyor.....ben çanağımı sökmeyeceğim...istediğim gibi özgürce istediğim uyduları seyredeceğimm.....isteyen karasal yayına geçsin....o onların sorunu....
çanak antenler kalkmaz arkadaşım halkın haber alma özgürlüğü engellenemez
HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN
NEXT 2000 CI PLUS(FMB)
NEXT 2000 X PLUS
NEXT 2005 DCI
NEXT 2000 CXCIS SUPER PLUS
Pilot illerde biriside Ankara ama şu an bulunduğum ilçeden(Batıkent) yayın alınamıyorbu uygulama eminim onların tahmin ettikleri süreden çok daha uzun sürede faliyete geçecektir.Bu ülkede ne zaman verilen tarihde iş bittiki
![]()
Bir şeyler yapmak istiyorlarsa karşılığında iyi bir alternatif sunmaları lazım ki çekici olsunBu projenin sonu bence hüsran olacak...Bol çanak antenli günler
![]()
umarım kalkmaz
eskiden bizim buralarda sadece trt 1 vardı 10 seneden fazla sadece trt1 izledik ve star show vesaire kanallar gelecekti gelecekti hala gelecek allahtan analoglar ve şimdiki dijitaller çıktı yoksa hala bekliyorduk karasal gelecek ama isteyen onu izler isteyen şimdiki uyduları yani çanak antenler kalkmaz
kalkaçağını hiç sanmıyorum kaç zamandır kalkaçak diyorlar hiç birşey yok orda sadece laf
Bir kişiye 40 gün deli denirse deli olurmuş?????????????
kalkmaması dileği ile
canak antenler asla kalkmayacak.çünkü daha sayısal yayına gecilmek istiyorlar.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri