Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: çanak antenler kalkacakmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart çanak antenler kalkacakmı

bu akşam haberlerde izledim ulaşdırma bakanı 14 ilde karasal yayına başlanacağı ve çok yakındada bütün türkiyede başlanacağinı acıkladı acaba çanaklar kalkarmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ASLA KALKMAZ....bu olay aylardır konuşuluyor.....ama kimse karasal yayının ne olduğunu tam bilmiyor..karasal yayın sağlayıcılarıda kasten eksik ve yanlış bilgi veriyor.....ben çanağımı sökmeyeceğim...istediğim gibi özgürce istediğim uyduları seyredeceğimm.....isteyen karasal yayına geçsin....o onların sorunu....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çanak antenler kalkmaz arkadaşım halkın haber alma özgürlüğü engellenemez
    HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN
    NEXT 2000 CI PLUS(FMB)
    NEXT 2000 X PLUS
    NEXT 2005 DCI
    NEXT 2000 CXCIS SUPER PLUS

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ugur26 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu akşam haberlerde izledim ulaşdırma bakanı 14 ilde karasal yayına başlanacağı ve çok yakındada bütün türkiyede başlanacağinı acıkladı acaba çanaklar kalkarmı
    Pilot illerde biriside Ankara ama şu an bulunduğum ilçeden(Batıkent) yayın alınamıyor bu uygulama eminim onların tahmin ettikleri süreden çok daha uzun sürede faliyete geçecektir.Bu ülkede ne zaman verilen tarihde iş bittiki

Bir şeyler yapmak istiyorlarsa karşılığında iyi bir alternatif sunmaları lazım ki çekici olsun Bu projenin sonu bence hüsran olacak...Bol çanak antenli günler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

umarım kalkmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eskiden bizim buralarda sadece trt 1 vardı 10 seneden fazla sadece trt1 izledik ve star show vesaire kanallar gelecekti gelecekti hala gelecek allahtan analoglar ve şimdiki dijitaller çıktı yoksa hala bekliyorduk karasal gelecek ama isteyen onu izler isteyen şimdiki uyduları yani çanak antenler kalkmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kalkaçağını hiç sanmıyorum kaç zamandır kalkaçak diyorlar hiç birşey yok orda sadece laf

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir kişiye 40 gün deli denirse deli olurmuş?????????????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kalkmaması dileği ile

Kullanıcı Bilgi Menüsü

canak antenler asla kalkmayacak.çünkü daha sayısal yayına gecilmek istiyorlar.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri