REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Erkekler ve Kadınlar Size Göre Eşitmi?

Katılımcı sayısı
312. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

109 34.94%
  • Hayır

203 65.06%
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
39 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Erkekler ve Kadınlar Size Göre Eşitmi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

asla eşit olmadılar vede olmıyacakalar onlar kadın bizler ise er***iz farkımızdan dolayı asla eşit olamayız.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İki farklı şey eşit olur mu?Neticede birbirini tamamlayan iki varlık.Erkeksiz veya kadınsız bir hayat düşünülemez.Batı toplumu kadını eşitlik ayaklarıyla kandırıp eziyorlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

batıdada bir fark yok,ben isviçrede yaşadım,kadınlara secme hakkı 1980 oldu.ve avrupada aile diye bir kurum yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart cevap

yer yüzünde herşey eşittir.çünkü yüce allah ın adeleti ile bu dünya yönetiliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Guzel bir anket.BANA GÖRE EŞİT DEGİLLER.dOGU VE BATI AYIRIRIRSAK BAYA FARKET EDİYOR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Guzel bir anket.BANA GÖRE EŞİT DEGİLLER.dOGU VE BATI AYIRIRIRSAK BAYA FARKET EDİYOR
    nasıl mesela? doğu batı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence de eşit değil onlarhiçbir zaman erkekler gibi düşünemezler olaylara ve etkilere karşı erkeğin gösterdiği yaklaşımı gösteremezler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eşit değildir her yerde aynı sadece türkiyede değil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hiç bir zaman eşit değiller dediğim zaman yanlış anlaşılmasın zaten bakın isimler bile farklı ERKEK-KADIN dünya üzerindeki işleri ap ayrı bazıları az sayıda karıştırmış olsa bile ortak eşit oldukları nokta var ama yüzdeyüz eşit denemez erkek kendi alanında kutlanmalı kadın kendi alanında kutlanmalı dır erkek kadısız olmaz kadın erkeksiz olmaz ama dediğim gibi görevleri bazen bir noktada birleşsede ayrı ayrıdır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah aşkına bir elin parmakları bile eşit değilken,hatta erkekler bile kendi arasında eşit değilken kadın-erkek nasıl eşit olsun?eşit demek tamamen aynı demektir.kadının erkeğe erkeğin kadına göre üstünlükleri zayıflıkları ve birbirlerine göre farklılıkları vardır.eşit olmalarının mümkünatı katiyyen yoktur

saygılar

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri