arkadaşlar bence kadın erkek eşit olamaz yalnız eşit haklara sahip olabilirler.çünkü yaradılışımız farklı
Evet
Hayır
arkadaşlar bence kadın erkek eşit olamaz yalnız eşit haklara sahip olabilirler.çünkü yaradılışımız farklı
kim demiş ki erkekler ile kadınlar eşittir diye her şeyden önce fiziki güç farkı vardır. bu gücün kullanılması tarafatarı değilim ama kullanan çok insan var.
dolayısıyla eşit olmaları mümkün bulunmamaktadır.
Ya kardeşlerim yanlış anlaşılmasın ama ben hiç kadınların erkeklerle eşit olduğunu görmedim. En azından bizim kültürümüz böyle 4 kadın 1 erkek misali.
tabii ki eşit değildir.
walla arkadaşlar bi kere biraz argo olacak ama işin açıkçası şu kadın yatak odasındayken çoğu durumlarda erkekten üstün baş tacı ama diğer durumlarda böyle değil resmen hizmetçi acı ama gerçek
Elbet bir bildiği var bu çocukların
Kolay değil öyle genç ölmek
Yeşil bir yaprak gibi yüreği
Koparıp ateşe atmak
Pek öyle kolay değil
Hem öyle bir ağaç ki şu yaşamak denilen şey
Her bahar yeniden yeniden tomurcuklanır da
Yalnız bir bahar çiçeklenir
A benim gülüm!
eşit değil malesef
kadın olmasa erkekde olmaz haytın olmazsa olmazı eşi çifti ayakabının gibi çorap gibi
adam neden kabadayı gibi gezer çevresine ne imaj söyler hal diliyle ben -korkak değilim -
hayatını bunu ıspata yöneliktir şeytan ona -korkaksın sen i- yutturmuş oda değilimi oynuyor
kadında -sen çirkinsini- yiyince - başlıyor güzelleşme serüveni bir ömür güzel görünmek adına yüzünü gözünü gerdirmeye erkeğin gözüne girecem diye
Erkeğin rakibi kadın değil rakip görmek yanlıştır biri birnin olmazsa olmazıdır.
İnsanın rakibi düşmanı şeytandır
Anketin konusu kan erkek eşitliği değil
kadınlar erkeklerin erkeklerde kadınların kıymetini biliyormu bilse kim kar eder insanlık- kim kahreder şeytan ve şeytani düşünce ye sahip olanlar
destan gibi oldu hakkınızı helal edin
statü ve yasalarla eşit...hatta yeni medeni kanun düzenlemeleriyle kadınların hakları daha fazla.ancak pratik hayatta pek bunlar mümkün olamıyor....
Anketimiz Kapanmıştır..
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri