Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: Uçak acil iniþ yaptý: 26 yaralý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Uçak acil iniþ yaptý: 26 yaralý

Ýrlanda havayollarýna ait bir yolcu uçaðýnýn Fransa'nýn Limoges kentindeki havaalanýna acil iniþ yaptýðý, 26 kiþinin yaralandýðý bildirildi.

Ýtfaiye ekipleri, ucuz bilet satýþlarý yapan Ýrlanda havayolu þirketi Ryanair'e ait uçaðýn, kabin basýncýnýn düþmesi nedeniyle Limoges'a indiðini, 168 yolcu ve 7 mürettebattan 26 kiþinin yaralandýðýný belirtti.
    Ryanair'den yapýlan açýklamada ise Ýngiltere'den kalkan ve Ýspanya'ya giden Boeing 737 tipi uçaðýn gece yarýsý ''önlem olarak'' Limoges'a indiði, iþitme sorunu olan bazý yolcularýn hastaneye kaldýrýldýðý kaydedildi.
    Bristol-Barselona-Girona seferini yapan uçakta kabin basýncýndaki ani düþüþün nedeni henüz bilinmiyor.

AA

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu son zamanlarda uçak kazalarý çok fena arttý sebebi ne acaba?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu son zamanlarda uçak kazalarý çok fena arttý sebebi ne acaba?
    deprememi dikkat çekiyorsun?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý osmann Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    deprememi dikkat çekiyorsun?
    ya ni bilemiyorum deprem diyorlar ay d.yorlar çekim gücü diyorlar bende anlamýyorum??
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ya ni bilemiyorum deprem diyorlar ay d.yorlar çekim gücü diyorlar bende anlamýyorum??
    selametle
    evet uzun zamandýr bahsettiðin olaylarla depremi baðdaþtýrýyorlar...varmýdýr böyle biþey acaba? bende bilemiyorum...
    sonra deprem uzmanlarýnýn ne söylediðide belli deðil. farklý farklý yorumlar...
    hem deprem zamanýný bilmek mümkün deðil diyorlar.. hemde dünyanýn senaryosunu anlatýyorlar...yanlýz azeri bir bilim adamýnýn depremi 1-2 dakika önce tespit eden bir alet bulduðunu duymuþtum. bakalým ne çýkacak...
    selametle...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri