SABAH ÝNTERNET


Havayolu þirketleri, Ramazan ayý nedeniyle cazip indirim kampanyalarý düzenledi.

THY'nin baþlattýðý ''Ramazan'da ailenize hasret kalmayýn'' kampanyasýnda iç hat uçak biletlerinde yüzde 25 indirim uygulanacak.

1-24 Eylül tarihleri arasýnda geçerli olacak kampanya dahilinde, THY ve Anadolujet iç hat seferleri için en az 5 gün önceden alýnacak biletlerde yüzde 25 indirim yapýlacak.

Pegasus Havayollarýnýn 8-26 Eylül tarihleri arasýnda düzenleyeceði Ramazan kampanyasýnda, tüm iç ve dýþ hatlarda yüzde 25 indirimle uçulabilecek.

Yolcular, iç hatlarda Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Diyarbakýr, Erzurum, Gaziantep, Ýstanbul, Ýzmir, Kayseri, Malatya, Mardin, Samsun, Trabzon, Van'a yapýlacak uçuþlarda, dýþ hatlarda ise Ankara, Ýstanbul ve Ýzmir'den, Amsterdam, Düsseldorf, Kopenhag, Köln, Londra, Lefkoþa, Münih, Stuttgart ve Zürih'e yapýlacak karþýlýklý seferlerde kampanyadan yararlanabilecekler.

Ramazan indiriminden yararlanmak isteyen yolcularýn bilet rezervasyonlarýný en geç 172 saat öncesinden yapmalarý gerekiyor.
SunExpress'in Ramazan kampanyasýnda da yolculara deðiþik alternatifler sunulacak.

Ramazan ayý boyunca Worldcard sahiplerine 3 3, Maximum sahiplerine ise 3 2 taksit imkaný sunulacak, firmanýn daha önce baþlattýðý puan uygulamasý kapsamýnda Ramazan ayýnda yapýlacak uçuþlarda yolculara 1 yerine 2 puan verilecek.

Ayrýca, Ramazan ayý süresince SunExpress ile seyahat eden 10 kiþilik gruba, 1 kiþilik bilet armaðan edilecek.

Atlasjet Havayollarý'nda Jetmilkart sahiplerine uygulanacak Ramazan kampanyasýnda yurt içi uçuþ ücretleri her þey dahil 77 YTL'ye alýnabilecek. 8-24 Eylül tarihleri arasýnda uygulanacak kampanyada, ayrýca Jetmilkart sahipleri her uçuþ için 375 yerine 500 jetmil kazanacak.

Ramazan ayýnda cazip indirim kampanyalarý düzenleyen hava yolu þirketlerine Onur Havayollarý da katýldý. Onur Havayollarý Genel Müdürü Þahabettin Bolukçu, yaptýðý yazýlý açýklamada, Ramazan ayýnda 3 bin adet bileti kar beklentisi olmaksýzýn satýþa sunacaklarýný bildirdi. Ramazan ayýnda sadece pazar günleri 24 saat süreyle bilet alýnabilecek kampanyada, 21 YTL'lik bilet ücretinin yaný sýra 20 YTL yakýt harcý ve 8 YTL hizmet gideriyle birlikte toplam 49 YTL'ye bilet satacaklarýný ifade eden Bolukçu, þu bilgileri verdi: ''Birlikte iftar yapmak, sahura kalkmak ya da sevenin sevilenin yüzünü görmek çok büyük manevi önem taþýyor. Bu nedenle, Ramazan ayýna özel kampanya düzenledik. Bilet satýþlarýný da sadece iþ yerlerinde çalýþanlarýn ulaþabilmesi için deðil herkesin eþit þansý olmasý amacýyla pazar günlerinde yapacaðýz. Binlerce kiþinin faydalanacaðý kampanyanýn biletleri ilk olarak 31 Aðustos'ta baþlayacak ve ve tüm gün sürecek. 7 ve 14 Eylül pazar günleri ise kampanyanýn kalan biletleri satýþa sunulacak. 72 saat sonrasýna alýnabilecek kampanya biletlerinde tarih deðiþikliði, açýða alma, iptal, isim deðiþikliði gibi iþlemler yapýlamayacak.'' Bolukçu, Ýstanbul merkezli 12 iç hat noktasýna uçuþ yapan þirketlerinin, günde 52 iç hat seferiyle yaklaþýk 10 bin civarýnda yolcu taþýdýðýný hatýrlattý.

Yayýn tarihi: 26 Aðustos 2008, Salý
Web adresi: Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Tüm haklarý saklýdýr.
Copyright © 2003-2008, TURKUVAZ GAZETE DERGÝ BASIM A.Þ.