Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arasý

Konu: internet 14,90ytl sabahtan alýntýdýr

  1. #1

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Muhahaha internet 14,90ytl sabahtan alýntýdýr

    Koç.net, "BÝRÝ" adýný verdiði ADSL hizmetiyle birinci fazý 30 milyon dolar tutarýndaki ve tüm Türkiye'yi kapsayan alt yapý yatýrýmlarý ile; kaliteli, hýzlý ve en yaygýn satýþ kanalýna sahip alternatif ADSL hizmetini sunmayý hedeflediðini bildirdi.

    "BÝRÝ" aboneliklerde 24 ay taahhüt þartý koþmazken, tüketiciler, BÝRÝ'ye ayda 14.90 YTL karþýlýðýnda, Türkiye çapýndaki 3500 Arçelik ve Beko yetkili satýcýsýndan ve Koç.net çözüm ortaklarýndan abone olabilecek. Koç.net, "Ýletiþimin alternatifi" BÝRÝ'yle, 2013'e kadar kendi altyapýsýna 236 milyon dolar yatýrým yaparak abone sayýsýný 1.4 milyona yükseltmeyi, alternatif telekom pazarýndan yüzde 35 pay almayý hedefliyor.

    Koç.net, ADSL hizmeti "BÝRÝ" yi bugün yaptýðý basýn toplantýsýyla tanýttý. Toplantýda konuþan Koç.net Genel Müdürü Mehmet Ali Akarca, Türkiye bireysel iletiþim pazarýna BÝRÝ'yle alternatif getirdiklerini söyledi: "Türkiye'nin her yerinde ayný koþullarý saðlayacak þekilde yatýrým yapýlarak, yeni servislere gerekli altyapýyý sunmak gerekiyor. Koç.net, telekomünikasyon sektörüne uzun soluklu bakýyor. Bu baðlamda, yatýrýmlarýný ve geliþimini sürdürüyor. Koç.net olarak sadece birkaç ilde deðil, tüm Türkiye'yi kapsayacak þekilde altyapý kuruyoruz. ADSL hizmetini kendi altyapýmýzla veriyor; bu sayede müþterilerimize kaliteli, hýzlý ve yaygýn ADSL hizmeti sunuyoruz. Hizmette Koç.net güveni, hizmetin kalitesi, avantajlý abonelik koþullarý, zengin seçenekli hizmet paketleri ve Türkiye'nin en yaygýn satýþ noktasýna sahip oluþu gibi önemli nedenlerle BÝRÝ'yi, "Ýletiþimin alternatifi" olarak tanýmlýyoruz" dedi.

    24 AY TAAHHÜT ÞARTI YOK

    Akarca, BÝRÝ'nin Türkiye'de en yaygýn satýþ kanalýna sahip ADSL hizmeti olduðuna dikkat çekerek, BÝRÝ'nin tüm Türkiye'yi kapsayan 3500 Arçelik-Beko yetkili satýcýsýnda ve Koç.net çözüm ortaklarýnda satýþa sunulduðunu söyledi.

    Akarca ayrýca, BÝRÝ'yi sektördeki diðer ADSL hizmetlerinden farklýlaþtýran en önemli özelliklerinden birinin, aboneliklerde 24 ay taahhüt þartý içermemesi olduðunu söyledi. Akarca, "Þu anda pazardaki mevcut ADSL abonelik paketlerinin tümü, abonelere sunduðu ücretsiz modem, kampanya süresince indirimli ücretler gibi avantajlar karþýlýðýnda, 24 ay abone olma þartý getiriyor ve bu süre dolmadan önce abonelikten çýkmak isteyenler zorlu koþullarla karþýlaþýyorlar. "Ýletiþimin alternatifi" BÝRÝ, alýþkanlýklarý deðiþtirecek bir yenilik yaparak, 24 ay abonelik þartýný kaldýrýyor" dedi.

    2010'DA PAZARIN BÜYÜKLÜÐÜ 2 MÝLYAR DOLARA ÇIKACAK

    Türkiye telekom pazarýnda hakim operatörün payý yüzde 94 iken, alternatif operatörlerin payýnýn yüzde 6'da kaldýðýný söyleyen Akarca, "Þehiriçi telefon görüþmelerinin, faturalarýn yüzde 80'ini oluþturmasý bu sonucun nedenlerinden biri olarak ortaya çýkýyor" dedi. Akarca, 2004'te alternatif operatörlere açýlan þehirlerarasý ve uluslararasý görüþmelerin oluþturduðu pazarýn büyüklüðünün þu anda yaklaþýk 400 milyon dolar olduðunu belirterek, "Türkiye'de þehiriçi telefon görüþmelerinin rekabete açýlmasýyla önemli geliþmeler yaþanacak. 2010 yýlýnda pazarýn büyüklüðü 2 milyar dolara, alternatif operatörlerin pazar payý yüzde 25'e çýkacak. Alternatif operatörlerin payýnýn sonraki yýllarda da artacaðýný, 2013 yýlýnda yüzde 35'e çýkacaðýný öngörüyoruz. Telekom pazarýnýn Türkiye'den daha önce serbestleþtiði ülkelere bakýldýðýnda da benzer geliþmelerin yaþandýðýný görüyoruz. Avrupa ülkelerinde alternatif operatörlerin pazar paylarý yüzde 45-50'ler seviyesine ulaþmýþ durumda"dedi.

    Þehiriçi görüþmelerin rekabete açýlmasýyla, tüketicilere çok daha fazla avantajlar içeren paketler sunabileceklerini söyleyen Akarca, "Örneðin, ADSL ve ses hizmetini aylýk sabit bir ücret karþýlýðýnda alan tüketici, ne kadar süre konuþursa konuþsun yalnýzca sabit ücreti ödeyecek. "Bu ay çok konuþursam yüklü telefon faturasý gelir' korkusu yaþamayacak. Özetle, dakika ücretinin yerini sabit ücret alacak. Tüketicilere çok daha avantajlý ürün paketleri sunabileceðiz. Daha ileriki aþamada, bu hizmetlere IPTV ve (örneðin, tüketicinin ayný telefonu evde ev telefonu, dýþarýda cep telefonu olarak kullanabildiði) mobil hizmetler eklenecek. Tüketici, tüm bu hizmetlerden tek faturayla faydalanabilecek. Koç.net, bu hizmetlerin hepsini verecek" dedi.

    bakalým nasýl biþey olacak arkdaþlar:45:

  2. #2

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    teþekkürler..

  3. #3

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    ben teþekkür ederim

  4. #4

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    bizi telefon hattýndan kurtaracakmý acaba sadece internet için telefon alýyoruz
    ZAMAN ÝNSANLARI DEÐÝL ARMUTLARI OLGUNLAÞTIRIR

  5. #5

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    Bu ADSL paketinde yok yok

    28 Aðustos 2008 Perþembe

    Abonelere 24 ay taahhüt þartý koþulmuyor. Müþteri istediði zaman aboneliði býrakabiliyor. Fiyatý da uygun..
    Yüzde 100 yerli sermaye kuruluþu olan Koç.net, “Ýletiþimin alternatifi” BÝRÝ'yle, 2013'e kadar kendi altyapýsýna 236 milyon dolar yatýrým yaparak abone sayýsýný 1.4 milyona yükseltmeyi, alternatif telekom pazarýndan yüzde 35 pay almayý hedefliyor.

    Koç.net, BÝRÝ'yle sunduðu ADSL hizmetini, kendi altyapýsý üzerinden saðlýyor. Koç.net, ilk etapta 30 milyon USD tutarýnda altyapý yatýrýmýyla, kendi altyapýsý üzerinden hizmet vermeye baþladý. Tüm Türkiye'yi kapsayan bu güçlü altyapýsý sayesinde Koç.net; kaliteli, hýzlý ve yaygýn ALTERNATÝF ADSL hizmeti sunuyor.

    BÝRÝ'nin tanýtýldýðý basýn toplantýsýnda konuþan Koç.net Genel Müdürü Mehmet Ali Akarca, Türkiye bireysel iletiþim pazarýna BÝRÝ'yle alternatif getirdiklerini söyledi

    Þehiriçi görüþmelerin rekabete açýlmasýyla, tüketicilere çok daha fazla avantajlar içeren paketler sunabileceklerini söyleyen Akarca, “Örneðin, ADSL ve ses hizmetini aylýk sabit bir ücret karþýlýðýnda alan tüketici, ne kadar süre konuþursa konuþsun yalnýzca sabit ücreti ödeyecek. 'Bu ay çok konuþursam yüklü telefon faturasý gelir' korkusu yaþamayacak. Özetle, dakika ücretinin yerini sabit ücret alacak. Tüketicilere çok daha avantajlý ürün paketleri sunabileceðiz. Daha ileriki aþamada, bu hizmetlere IPTV ve (örneðin, tüketicinin ayný telefonu evde ev telefonu, dýþarýda cep telefonu olarak kullanabildiði) mobil hizmetler eklenecek. Tüketici, tüm bu hizmetlerden tek faturayla faydalanabilecek. Koç.net, bu hizmetlerin hepsini verecek” dedi.

    BÝRÝ ADSL paketi; kampanya süresince ayda 14.90 YTL'ye tüm vergiler dahil, baðlantý ücreti alýnmadan ve kredi kartýyla yapýlan ödemelerde depozito olmadan sunuluyor. Üstelik, aboneliklerde 24 ay taahhüt þartý bulunmuyor, aboneler istedikleri zaman abonelikten ayrýlabiliyor. Paket; sabit ücret karþýlýðýnda ADSL internet eriþimi, konuþ-öde þeklinde avantajlý tarifeler ile þehirlerarasý, uluslararasý ve GSM görüþmeleri, ücretsiz telefon destekli ve yüksek kalitede kablosuz modem ile ücretsiz 8 GB kotalý ve 5 GB dosya alanýna sahip, anti virüs/anti spam korumalý e-posta alanýný içeriyor. Bu avantajlý tarifelerle, yurtdýþý ve þehirlerarasý görüþmelerde yüzde 30-80 arasý indirimli konuþmak mümkün.



    • Sabit ücret karþýlýðýnda ADSL Ýnternet eriþimi

    • Konuþ-öde þeklinde avantajlý tarifeler ile uzak mesafe telefon görüþmeleri*

    • Ücretsiz telefon destekli kablosuz modem

    • Ücretsiz 8 GB kotalý, anti virüs/anti spam korumalý e-posta alaný

    • Ücretsiz 5 GB kotalý dosya alaný

    • Baðlantý Ücreti: Ücretsiz

    • Kurulum Ücreti (Opsiyonel): 15,0 YTL

    • Fiyatlara KDV ve OÝV dahildir.

    • Kampanya 30 Eylül 2008 tarihine kadar geçerlidir ve stoklarla sýnýrlýdýr.

    • Abone 2 ay boyunca kampanya aylýk ücret üzerinden ödeme yapar.

    • Kredi Kartý ile ödeme yapmayý kabul eden aboneler indirimli tarifelerden 1 ay fazla yaralanma hakký kazanýr.

    • Kredi Kartý ile ödeme yapmayý kabul eden abonelerden depozito ücreti alýnmaz.

    • Limitli paketlere abone olan müþterilerimize faturalanacak aylýk toplam ücret (aylýk ücret + kota aþým ücreti), ayný hýzdaki limitsiz paketin aylýk ücretinin % 25 fazlasýný aþamaz.

    • Ýlk ay tüm limitli paketler limitsizdir.

    • Taahhüt yoktur.

    *Konuþ-öde þeklinde avantajlý tarifeler, % 30 ile % 80 arasý indirimli görüþme imkaný saðlamaktadýr.

    internethaber

  6. #6

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    hýz olarak 1mb-2 mb ve 4 mb diye görüyorum... bizim þu an kullandýðýmýz kaç mb?
    ben sýnýrlý 512 kullanýyorum. 1 mb mý?

  7. #7

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    evet kaedeþ sen limitli 512 mb 1024 kbs kullanýyorsun

  8. #8
    Users Awaiting Email

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    iki ay kampanya!!!

    sonra normal telekomla ayný fiyat odeme !!!

    yanliþmi anladým ???

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajýnýzý Deðiþtirme Yetkiniz Yok
  •