arkadaşlar şirketimizde 2001 model bir clio var. 180,000 km de...
fakat gaz pedalı bozuk, (spral değişec ek sanırım)
şanzıman elden geçmesi lazım, (vites yerinden çıkacakmış gibi oynuyor)
debriyaj değişmeli,
frenler bakım istiyor,
şöför kapısı kilidi bozuk,
kliması bozuk,
dreksiyondaki radyo kumandası bozuk,,
bunlar benim görebildiklerim...bu araç kaç para eder?
piyasadan haberi olanların cevaplamasını rica ederim...
selametle...
erhanula Nickli Üyeden Alıntı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
7*8 milyar anca eder zaten sorunsuz clio lar 10,5-11 piyasası genede servisine sor masraf olarak onlar ne çıkaracak önemli olan servis
internetten sahibinden.com diye bir sayfa var. buradan baktım 12-16 milyar arası istiyorlar...şimdi benim bahsettiğim aracın oldukça masrafı var. şu an arızalı. fakat motoru ve öntakım iyi...masrafı zannedersem 1,5-2 milyarı bulacak...kaç versem zarar etmem?
selametle...
renault grubu araçlar ne kadar hurdada olsa ne kadar bozukta olsa her zaman emsallerinden daha fazla para eder
bana kalırsa hemen Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
www. arabam.com Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
adreslerine gi,rip bir gez
selametle
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı
renault grubu araçlar ne kadar hurdada olsa ne kadar bozukta olsa her zaman emsallerinden daha fazla para eder
bana kalırsa hemen Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
www. arabam.com Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
adreslerine gi,rip bir gez
selametle
ustacım bu sitelere (özellikle sahibinden.com) ben baktım..ama bahsettiğim araç arızalı olduğu için fiyat düşüyor hali ile.. acaba ne kadar düşer bunu hesap edemiyorum...mesela arabanın 2 milyar masrafı varsa 8 milyarsa normal hali 6 milyar etmiyor...daha az ediyor..bunu kastederek soruyorum ama maalesef bu işlerden anlayan biri yok forumda herhalde...bende kazık yemek istemiyorum. bir danışayım demiştim...
alakan için sağol...
selametle.
arkdaşım arabayı eyer bi tanıdık tamircin varsa ona göster ondan bilgi almanı tavsiye ederim sonuçta oyuncak araba almıyorsun iyi bir tamirciye göster derim sana
CABBARİ'ye katılıyorum. Bu arabada gerçekten çok masraf var. Özellikle klima arızası tahmininden çok tutabilir. Sahibinden.com gibi sitelere itibar etme yerse diye sallıyorlar. Birde çok düşük fiyat verenler var, onlarda peşinatları toplayıp yok oluyorlarmış. En iyisi bir Renault bayine git son bir senede ben iki araç aldım. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
gibi bayii sitelerinden gerçek fiyatlarını öğrenebilirsin. Hatta pazarlık payı bile var ve belli bir miktara kadar 0 faiz de verebiliyorlar. Benim tavsiyem ise araç biraz ağır olsun benim 2008 clio yu 3 kişi iterek çaldı, hiç bir ip ucu bile bulamadık, bereket kaskosu vardı da yırttık.
Araçlarla ilgili gerçek fiyatlar için, bikaotomotiv, fuzulotomotiv,kültürotomotiv ve otocenter gibi sitelere bakmak lazım, hem araç 96 nokta kontrolü de yapılıyor.
serdogan Nickli Üyeden Alıntı
CABBARİ'ye katılıyorum. Bu arabada gerçekten çok masraf var. Özellikle klima arızası tahmininden çok tutabilir. Sahibinden.com gibi sitelere itibar etme yerse diye sallıyorlar. Birde çok düşük fiyat verenler var, onlarda peşinatları toplayıp yok oluyorlarmış. En iyisi bir Renault bayine git son bir senede ben iki araç aldım. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
gibi bayii sitelerinden gerçek fiyatlarını öğrenebilirsin. Hatta pazarlık payı bile var ve belli bir miktara kadar 0 faiz de verebiliyorlar. Benim tavsiyem ise araç biraz ağır olsun benim 2008 clio yu 3 kişi iterek çaldı, hiç bir ip ucu bile bulamadık, bereket kaskosu vardı da yırttık.
Araçlarla ilgili gerçek fiyatlar için, bikaotomotiv, fuzulotomotiv,kültürotomotiv ve otocenter gibi sitelere bakmak lazım, hem araç 96 nokta kontrolü de yapılıyor.
CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı
osmann şahsen ben senin yerinde olsam o aracıu almam 180.000 km araçtan fazla birşey bekleme arızası devamlı nüksedebilir
ekoo Nickli Üyeden Alıntı
arkdaşım arabayı eyer bi tanıdık tamircin varsa ona göster ondan bilgi almanı tavsiye ederim sonuçta oyuncak araba almıyorsun iyi bir tamirciye göster derim sana
Yer imleri