burada bir eczane ücretsiz saç analizi yapıyor haftada birgün dermatolog eşliğinde analiz yapıp ona göre şampuan veya ampul damla veriyormuş
burada bir eczane ücretsiz saç analizi yapıyor haftada birgün dermatolog eşliğinde analiz yapıp ona göre şampuan veya ampul damla veriyormuş
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
konuyu açan arkadaşım bu şekilde sen çözüme değil çözümsüzlüğe doğru gidersin çünkü herkesin vücut yapısı farklıdır o yüzden birine yarayan ilaç bir başkasına yaramaz..benim bi arkadaşım vardı mesela her gün banyo eder temizliğine dikkat eder fakat hem kepek sorunu hemde saçlarda seyrelme vardı bioxin kullandı kepekten kurtuldu ve dökülme durdu ama bu demek değildir ki herkeste aynı sonucu verecek!!
o yüzden sana tavsiyem bu saç dökülmesi seni rahatsız edecek derecede ise cildiye uzmanına bir görün derin hakkında bilgi al ve onun yönlendirmelerine göre ilaç ve şampuan kullan..
bioxin ucuz bi şey değil o yüzden faydası olmayan bi ürüne o kadar para vermek yerine doktora o parayı bi kere versen daha mantıklı belki sadece ilaç tedavisi önerecek san??
bu sektör'de çalışan biri olarak ilk baştan saç dökülmesinin iki ayrıldığını söylemek istiyorum erkek tipi ve kadın tipi size ilk önerim bir uzmana baş vurmanız saç dökülmesinin neden kaynaklandığının tespiti çok önemli hormonsalmı yoksa strese bağlı saç dökülmesimi gerçi ben burda üsütün körü anlatıyorum ama nedenin tespiti çok önemli yapılan tespit sonucunda ilaç veya belirtilen dökülme tipine göre piyasada çeşit çeşit bulunan ürünlerden size tavsiye edecektir.
arkadaşlar bioxin kullanmaya başladım bir hafta oldu daha icraat göremedikama çok pis kokuyor bu serum
![]()
Ohoooo o işler öyle bi haftada olsaydı neydi şimdi. En az bir iki kutuyu bitirdekten sonra etkisi görülmeye başlıyormuş diye duymuştum.
Arkadaşlar Benim Saçımda çok Zayıf Ama Böyle ürünlere Pek Yanaşmam.neden Derseniz Bunları Devamlı Kullanmak Zorundasınızdır.kesersen Kullanmayı Eskisinde Beter Duruma Düşersin.stiresten Uzak Dur,doğal Olanı Kullan
arkadaşlar 3 ay kadar kullandım fena değil
yeniden saç çıkartmadı ama olan saçları ve incelmiş saçları bir hayli kalınlaştırdı
azda olsa saç görünmeye başladı![]()
ben bir dönem ısırgan otu kullandım sadece güçlendirdi
bu damlaların ne işe yaradıgını tam olarakta anlamıyorum
selametle
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri