REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
54 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Saç dökülmesi için Bioxcin kullanan varmı? Yada ne önerirsiniz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sağdan soldan bazı ilaçların yaradığını duyuyoruz fakaaaat,
    döküleceği varsa mutlaka dökülüyor arkadaşlar......
    fiziğin değişmez kuralı gibi bir geyik vardır bilirmisiniz? kelin ilacı olsa başına sürerdi diye...(lafım kimseye değil yanlış anlaşılmasın)
    işyerinde bir ümit abim var.. gn.müdür şöförü...etilerde saç ektirmiş...bir kaç seans gitmiş...saçı eken doktorda kelmiş...ümit abinin ektirdikleride dökülmeye başladı...adam tarak vuramıyor...kimi 60-70 yaşına kadar gür saçlarla gelir...beyazlar ama dökülmez, kimide 20-25 yaşında seyrekleşir...metabolizmamıdır, ırsi midir, stresmidir bilmem...
    döküleceği varsa kamyonla kullansan o bioxini yinede gider...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart bioxcin

Benimde yanlarda açılma vardı . ben de bioxcin serum ve şampuan kullandım . 20 gün sonunda hem yanlar dahada açıldı hemde ön bölüm 2 cm ye yakın döküldü ve saçlarım seyrekleşti. firmayı aradığımda ölü hücrelerin dökülmesi normaldir gibi şeyler söylediler. özellikle bu ürün hakkında olumlu görüş bildiren arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim . sizdede böyle oldumu. 20 günde 2 cm alnım açıldığına göre 2 ay sonunda kafamda saç kalmayacak gibi. fazlasını istemiyorum artık 20 gün önceki saçım geri gelsin yeter

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kemal123 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Benimde yanlarda açılma vardı . ben de bioxcin serum ve şampuan kullandım . 20 gün sonunda hem yanlar dahada açıldı hemde ön bölüm 2 cm ye yakın döküldü ve saçlarım seyrekleşti. firmayı aradığımda ölü hücrelerin dökülmesi normaldir gibi şeyler söylediler. özellikle bu ürün hakkında olumlu görüş bildiren arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim . sizdede böyle oldumu. 20 günde 2 cm alnım açıldığına göre 2 ay sonunda kafamda saç kalmayacak gibi. fazlasını istemiyorum artık 20 gün önceki saçım geri gelsin yeter
    Arkadaşım bende 1 yıl boyunca bioxcin şampuan ve serum kullandım. Saçlarım daha beter döküldü.Yani öyle söylendiği gibi değil ,herkeze yaramıyor.Bence doğal sabun kullanmak daha mantıklı.

Saygılar,

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri