Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
54 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Saç dökülmesi için Bioxcin kullanan varmı? Yada ne önerirsiniz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muhteşem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    peki arkadaşlar restorex mi bioxinmi dersiniz?
    bioxcin serum kullanacaksan bioxcin derim. birde şampuanla dersen çok iyi olur. restorex kullanmadım. ama oda çok iyi diyorlar.. Bazı Kuaförlerde özel olarak kullanılıyor müşterilere...
    kısaca Bence bioxcin

bu işlere palavra diyen veya inanmayan arkadaşlarada bir sözüm var. Saçlarınızla ne kadar ilgileniyorsunuz ve bu tarz maddeleri kullandınızdamı olumsuz yorum yazıyorsunuz. tabi bu ilaçlar illa herkese faydalı olacak diye bir şey yok. ama genelde faydalıdır.. şahsen kullandım ve biliyorum. yıllardırda (10 sene) saçlarım la ilgilenirim... selametle..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart saygılar

valla basri ustam eğer resimdeki sensen ve o saçlarda sana aitse gerçekten bu konu ile ilgili senle kimse tartışamaz saygılar!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veysel.bakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla basri ustam eğer resimdeki sensen ve o saçlarda sana aitse gerçekten bu konu ile ilgili senle kimse tartışamaz saygılar!
    eyvallah. resimdekide benim aynen..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri