REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon
54 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Saç dökülmesi için Bioxcin kullanan varmı? Yada ne önerirsiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu sektör'de çalışan biri olarak ilk baştan saç dökülmesinin iki ayrıldığını söylemek istiyorum erkek tipi ve kadın tipi size ilk önerim bir uzmana baş vurmanız saç dökülmesinin neden kaynaklandığının tespiti çok önemli hormonsalmı yoksa strese bağlı saç dökülmesimi gerçi ben burda üsütün körü anlatıyorum ama nedenin tespiti çok önemli yapılan tespit sonucunda ilaç veya belirtilen dökülme tipine göre piyasada çeşit çeşit bulunan ürünlerden size tavsiye edecektir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. hiç bişey kullanma bırak dökülsün. mü diyelim..
    bildiğimizi söyledik... gerisi sana kalmış...
    ama sana tavsiyem saç dökülmesini asla kafana takma. daha çok dökülüyor ozaman..
    selametle..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bioxin kullanmaya başladım bir hafta oldu daha icraat göremedik ama çok pis kokuyor bu serum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ohoooo o işler öyle bi haftada olsaydı neydi şimdi. En az bir iki kutuyu bitirdekten sonra etkisi görülmeye başlıyormuş diye duymuştum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar Benim Saçımda çok Zayıf Ama Böyle ürünlere Pek Yanaşmam.neden Derseniz Bunları Devamlı Kullanmak Zorundasınızdır.kesersen Kullanmayı Eskisinde Beter Duruma Düşersin.stiresten Uzak Dur,doğal Olanı Kullan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar 3 ay kadar kullandım fena değil
    yeniden saç çıkartmadı ama olan saçları ve incelmiş saçları bir hayli kalınlaştırdı
    azda olsa saç görünmeye başladı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muhteşem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar 3 ay kadar kullandım fena değil
    yeniden saç çıkartmadı ama olan saçları ve incelmiş saçları bir hayli kalınlaştırdı
    azda olsa saç görünmeye başladı

umarım bir daha dökülmez..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bir dönem ısırgan otu kullandım sadece güçlendirdi
    bu damlaların ne işe yaradıgını tam olarakta anlamıyorum
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben bir dönem ısırgan otu kullandım sadece güçlendirdi
    bu damlaların ne işe yaradıgını tam olarakta anlamıyorum
    selametle
    saç yapısı ve deriye göre faydaları var hocam.
    reklamındada sölüyor zaten. katılımcıları % 70-80 kadarına faydası oluyor..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart bioxcin

Benimde yanlarda açılma vardı . ben de bioxcin serum ve şampuan kullandım . 20 gün sonunda hem yanlar dahada açıldı hemde ön bölüm 2 cm ye yakın döküldü ve saçlarım seyrekleşti. firmayı aradığımda ölü hücrelerin dökülmesi normaldir gibi şeyler söylediler. özellikle bu ürün hakkında olumlu görüş bildiren arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim . sizdede böyle oldumu. 20 günde 2 cm alnım açıldığına göre 2 ay sonunda kafamda saç kalmayacak gibi. fazlasını istemiyorum artık 20 gün önceki saçım geri gelsin yeter

Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri