REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Hepsi burada hakkında

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 Hepsi burada hakkında

arkadaşlar supersatforumda reklamlarını gördüm cep telefonları kvk garantili burada fiyatlar ve taksitler baya uygun teknosaya bakarak baya cazip geldi.buradan alışveriş yapan arkadaşlar vardır. sorunsuz bir alışveriş oluyormu acaba.Nokia n73 alacamda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Prosieben Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar supersatforumda reklamlarını gördüm cep telefonları kvk garantili burada fiyatlar ve taksitler baya uygun teknosaya bakarak baya cazip geldi.buradan alışveriş yapan arkadaşlar vardır. sorunsuz bir alışveriş oluyormu acaba.Nokia n73 alacamda
    ben daha önce bir kaç kez alışveriş yaptım harici harddisk ve ram aldım ram sorunsuzdu harddisk bozuldu hepsiburada ben aracıyım dedi arızayı şirkete yonlendirdi tamir oldu geldi kısacası garantiyi hepsiburada vermiyor o sadece aracı
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla ben telefon almadım ama elk.testereden tutta mp3 playere kadar bi dünya ürün aldım.şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım.a kalite yani.......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ahmety1907 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla ben telefon almadım ama elk.testereden tutta mp3 playere kadar bi dünya ürün aldım.şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım.a kalite yani.......
    buradada reklamları görünce baya baktım o siteye cok uygun geldi gercekten.Buradan alışveriş yapmak daha mantıklı sanırım.bizim buradaki esnaflar kazıkcı malesef..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Prosieben Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    buradada reklamları görünce baya baktım o siteye cok uygun geldi gercekten.Buradan alışveriş yapmak daha mantıklı sanırım.bizim buradaki esnaflar kazıkcı malesef..
    bende arasıra girerim bu siteye...piyasadan daha uygun bir çok ürün...güvenilirliğini bilemem...a/v yapmadım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bende bu siteden dvd, fotoğraf makinası, yazıcı ve telefon aldım. Hiç bir sorun yaşamadım. Ayrıca herhangi bir problemin olduğunda hemen ilgileniyorlar. Yazıcı aldığımda hediye olduğu söylenen bir adet yazıcı kartuşu paketten eksik çıkmıştı. Hemen siteye yazdım. İnanın iki günde eksikliği giderdiler, hediye kartuşu göndermişler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet. Ben De Alışveriş Yaptım Oradean. Sorun Yok Yani. Tek Sıkıntı Bazen ürün Tedarik Süresi Uzun Sürüyor.. 1 Saat Için 7 Gün Beklemiştim..) Ama Hiçbir Sorun Yok. Bu Konuda Gönlün Rahat Olsun
    KamtuR :sunglasses2:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende ordan alışveriş yaptım hiçbir sorunla karşılaşmadım.. zaten genelde netten alışveriş yapacağım zaman güvenilir sitelere bakıyorum bir ürün için en ucuz fiyatı bulan siteler var onlara girip bakıyorum o ürün en ucuz nerde diye sonra o liste içinde tanıdığım ve güvendiğim siteleri seçiyorum sadece fiyat ucuz diye hemen almıyorum..
    ve şikayet siteleri var tüketici için siteler var
    oralara girin bakın arada bir sorun ve şikayetlere ve bu şikayetlerin çözüme ulaşıp ulaşılmadığına
    ...
    kısacası nette her zaman temkinli ve tedbirli olduğunuz sürece zarar görmezsiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benimde tercihim hepsiburada.com
    sadece bikez eksik ürün göndediler...
    bunun dışında hiç problem yaşamadım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri