REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Turkcell kampanyalara ara verdi sanırım?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Turkcell kampanyalara ara verdi sanırım?

Baya gecen aylarda 100 kontor yukle 250 bedava yada 1000 sms bedava gibi baya alışmıştık kampanyalara 1 aydır yapmıyor malesef.Sizin düşünceleriniz nelerdir arkadaşlar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ben halen ücretsiz olarak turkcellden turkcele mms atıyorum.
    ama bunun dışında diğer kampanyalar aynen dediğin gibi yok..
    Recebin tavuğu çıktı işler değişti..
    Ama sanırım Ramazan ayında turkcell kullanıcılarını çok güzel süprizler bekliyor duyumunu aldım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ben halen ücretsiz olarak turkcellden turkcele mms atıyorum.
    ama bunun dışında diğer kampanyalar aynen dediğin gibi yok..
    Recebin tavuğu çıktı işler değişti..
    Ama sanırım Ramazan ayında turkcell kullanıcılarını çok güzel süprizler bekliyor duyumunu aldım..
    Bende mms atıyorum ama diger kampanayalr guzeldi.Neyse tonla kazan daha iyi her ay 90 kontor geliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bende mms atıyorum ama diger kampanayalr guzeldi.Neyse tonla kazan daha iyi her ay 90 kontor geliyor

aaa bak unuttum. aynen her ay 90 geliyor. ve bu ay tam ihtiyacım olduğu gün geldi TURKCELL gibisi yok henuz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kampanyalar bitti bizim konturler hep cepten gidiyor valla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bence en pahalı gsm turcell kendi içinde dakikası 4 köntür
    kampanyası batsın.
    Diyeceksiniz tarifeni değiştir bana birşey verecekse şart koşmayacak şunu yaparsan bu olur bunu yaparsan şu olur gibi
    işin doğrusu artık tamamen soğudum eşe dosta yeni nomu tanıtmaya başladım bile
    şart koşmadan her yöne bir fiyat versin yeter
    hele zaman zaman gelen msjlarda bir tarife tanıtırken tüm türkcell'ilerle yazması sinir bozucu başka oparatör aradınmı yandın.
    Demir almak gelmişse zamadan meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri