REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: turkcell iphone 3G

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha turkcell iphone 3G

merhaba bu turkcel iphone hakkında pek bilgi sahibi olamadım bu konuda bilgi sahibi olan varsa yazabilirmi acaba.

benim asıl sormak istediğim bu telefonu faturalı hatlara aylık şu kadar konuşursan ücretsiz veririz mi diyorlar yoksa turkcel extralardan para ile mi satılıcak ön kayıt yaptırdım ama yine bilgisi olan varsa ve yazarsa çok sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş bildiğim kadarıyla vodafon da böyle bir kampan ya var ve içeriği şu 24 ay sözleşme yaparak alırsan 199 $ 8 gb 299 $ 16 gb olanı ama sözleşme yapmadan almak istersen bunun üstüne 400 $ daha ekliyorsun sanırım türkcell de aynı yolu uygular umarım bu bilgiler işine yarar
    Konu sakarxa tarafından (29-08-2008 Saat 14:14 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sakarxa Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeş bildiğim kadarıyla vodafon da böyle bir kampan ya var ve içeriği şu 24 ay sözleşme yaparak alırsan 199 $ 8 gb 299 $ 16 gb olanı ama sözleşme yapmadan almak istersen bunun üstüne 400 $ daha ekliyorsun sanırım türkcell de aynı yolu uygular umarım bu bilgiler işine yarar
    iyi güzel dedinde 24 ay niçin sözleşme yapıcam 299$ ödedikten sonra 2yıl boyunca paramı ödeyecem anlamadım tam olarak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki 199 $ ödedikten sonra aylık ne kadar ödenecek acaba turkcell e? benim bildiğim yurtdışındaki kampanyalarda da aylık üyelik ücreti ödeniyor?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş ödeme şekli bu demedim duyduğumu söylüyorum bak 24 aylık sözleşme ve belirli bir konuşma bedeli yani ayda şu kadarlık konuşma yapma zorunluluğu yani vodafone mesela telefon verip belli bir tarife karşılığı telefon parasını istemiyor sistem bu umarım anlata bilmişimdir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar şuan için belli değil onun için trcll in anasayfasını takip edin ;)
    iyi ramazanlar!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hepinize teşekkürler inallah en kısa sürede tam bi bilgiye sahip olucaz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri